Hydramatic – rujul mat cu miez de acid hialuronic

Unul dintre cosmeticele pe care mi le aplic indiferent de cât de mult sau puțin machiaj am pe față este rujul. Îl aplic pe buze pentru că-mi place cum arăt cu o culoare pe buze sau strict pentru hidratare. Astăzi vreau să vă arăt un nou ruj de la Avon de care m-am îndrăgostit pentru simplul fapt că oferă o nuanță frumoasă buzelor și este îmbogățit cu acid hialuronic. În plus, este un ruj mat care rezistă bine pe buze.

Hydramatic – Noul ruj de la Avon

Încă din facultate foloseam rujuri Avon. Tot timpul am avut o părere bună despre ele și le cumpăram cu drag. Nuanțele alese mereu erau pe placul meu și din fiecare catalog îmi luam câte un ruj de la ei. De data asta am descoperit Hydramatic care este un ruj elegant și potrivit stilului meu.

Hydramatic este un ruj mat cu miez de acid hialuronic. Acesta este disponibil în 16 nuanțe. Dintre acestea eu am 2 rujuri: Siren Red și Plum. Siren red este un ruj roșu, cald pe care-l port și eu în poze. Îmi place foarte mult cum arată pe buze și l-am purtat cu drag zilele trecute. Eu l-am purtat cu un contur de buze tot de la Avon, puțin mai închis ca rujul. Mi se pare că în felul ăsta l-am pus și mai mult în evidență. Creionul de buze folosit este în nuanța Mystery Mauve. Plum este o nuanță de roșu ceva mai închisă. Nu aș asocia-o cu pruna și nici cu movul. Consider că merită încercat acest ruj și poate fi combinat cu succes cu creioanele de buze pentru că acestea sunt precise, rezistente și disponibile în multe nuanțe.

Creioane de ochi și de buze de la Avon

A fost mai greu până mi-am cumpărat primul creion de ochi de la Avon. Acesta îl aplic pe linia apei. Mi se pare că-mi conturează frumos ochii și îi fac să pară mai mici. Nuanțele acestor creioane sunt mai pronunțate sau mai clasice și se pot folosi în funcție de preferințe. Eu nu-mi fac machiaje stridente sau foarte elaborate. Ba chiar aș putea să spun că folosesc cam aceeași metodă de machiaj, doar culorile se mai schimbă. Tocmai din acest motiv mi-am luat mai multe nuanțe de creioane. Acestea sunt rezistente. Eu le folosesc le linia apei și acestea nu se șterg și nici nu se adună în conlțul intern al ochiului. Consider că este o variantă bună și accesibilă.

O dată descoperite creioanele de ochi am zis să profit și să cumpăr și creioane de buze. A început să-mi placă să-mi fac conturul buzelor și să merg ușor către centrul buzelor fără a le acoperi complet. Mi se pare că buzele arată mult mai bine și parcă și rujul rezistă mai bine. Eu chiar vă recomand să încercați și voi pentru că vă asigur că va arăta bine de tot.

Voi folosiți produse Avon? Ați încercat creioanele lor sau noul ruj Hydramatic?

You may also like

14 comentarii

  1. Cand eram reprezentant Avon foloseam foarte multe rujuri de la ei si le testam mereu pe cele noi, acum mama mai foloseste rujuri Avon. Imi plac mult culorile alese de tine.

  2. Foarte frumos descris! Hydramatic pare sa fie o alegere buna pentru o persoana precum tine care cauta o nuanta frumoasa si rezistenta pentru buze. Faptul ca este imbogatit cu acid hialuronic a face ca acesta sa fie foarte hidratant. Mi-ar placea sa incerc si creioanele de buze si de ochi de la Avon pe care le-ai descris in acest articol. Sunt sigura ca sunt la fel de bune pe cat suna! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.