Primăvara scoatem de la naftalină cele mai cochete genți de piele

Primăvara este cel mai bun moment ca să purtăm outfit-uri vesele, în ton cu vremea de afară. Soarele ne oferă un vibe bun și parcă ne îndeamnă să fim și noi mai cochete, să întindem mâna către haine mai colorate și să purtăm genți în ton cu floricelele și iarba care tocmai și-a făcut apariția. Tocmai din acest motiv am început să analizez tot felul de modele de genți de piele. Îmi place ca la începutul fiecărui an să verific trendurile și de data asta am aruncat o privire pe Peloro.ro.

Gențile din piele te pot scoate din anonimat

Gențile din piele au foarte multe puncte forte. Poate că tocmai din acest motiv este foarte bine să întindem mâna către ele. Calitatea acestor genți este net superioară față de oricare alt model. Unul din punctele forte este calitatea. Finisajele sunt absolut perfecte, cusăturile, etc atât la interior, cât și la exterior. Modelele acestor genți și sunt și ele deosebite. Riscurile ca persoana de lângă tine să vină cu aceeași geantă este puțin probabil.

Peloro.ro are niște modele absolut superbe. Este un site complex și acolo am găsit aproape tot ce mi-aș fi putut dori. Am găsit acolo modele de genți mici , cum sunt cele plic sau cele de mână, genți office femei mai simple și elegante pentru job sau genți pentru a fi folosite zi de zi. Tot aici am găsit și genți tip rucsac care sunt aproape nelipsite din dressing-ul meu.

Geantă de seară

O geantă de seară trebuie să avem obligatoriu în dressingul nostru. Evident că am și eu genți clasice care să se accesorizeze ușor cu orice tip de ținută, dar îmi doresc și ceva colorat de data asta. Verdele genții de mai sus este unul potolit, frumos și potrivit stilului meu vestimentar. Mă atrage cu atât mai mult dat fiind faptul că este o geantă de mână. Se introduce mâna în acel mâner care vine în partea din față și geanta este mult mai cochetă. Nu văd peste tot tipul ăsta de genți și tocmai din acest motiv consider că genul ăsta de geantă poate scoate în evidență chiar și un outfit basic.

În plus, aceasta poate fi purtată și pe umăr pentru că acest lucru îi permite datorită baretei pe care o are. Dacă aceasta nu este folosită, ea poate fi pusă în interiorul genții pentru a nu incomoda.

Geanta cu animal print

Animal print nu cred că se va demoda prea curând. În ultimul timp am început să îndrăgesc acest print. Mi-am luat și câteva haine. Evident că nu vreau să le asortez cu o astfel de geantă. Ideea este că o geantă de acest gen merge în tot felul de combinații simple sau clasice. Cred că o astfel de geantă este o bijuterie. Faptul că am găsit această geantă în dreptul modelelor recent lansate pe Peloro.ro, mă duce cu gândul că anul acesta aceasta este în tendințe și că merită să investesc într-o geantă de acest gen.

Geanta pare micuță, dar faptul că în interior are un compartiment mare și un buzunar pe lateral mă duce cu gândul că este perfectă pentru a pune lucrurile utile. În momentul în care porți o astfel de geantă cu siguranță este vorba despre o simplă ieșire, iar în acele momente nu ai nevoie de foarte multe lucruri cu tine.

În ultimul timp am început să îndrăgesc chiar și feroneria aurie. Acum mi se pare foarte elegantă și potrivită mie. Deși cred că animal print-ul are ceva origini în culoarea galbenă și este ca și cum se cere o astfel de feronerie. Mai multe modele pot fi văzute pe site-ul Peloro.ro sau pe facebook pe pagina lor Peloro.ro.

Vă plac gențile din piele? Ce părere aveți despre modelele alese de mine?

You may also like

13 comentarii

  1. Modele foarte frumoase! Nu am multe genti din piele, cred ca doua daca nu ma insel… Pe mine ma intereseaza sa fie pe placul meu si cat mai rezistente in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.