Dorința de a avea o nouă lenjerie de pat

Am avut o perioadă în care îmi cumpăram destul de des lenjerii de pat și asta pentru că făcusem o obsesie pentru ele. Îmi alegeam tot felul de modele și alegeam materiale diverse pentru că nu mă deranja absolut deloc să le încerc și să văd care dintre acestea îmi plac și cu care aș vrea să merg mai departe. Unele s-au dovedit a fi extrem de calitative și le folosesc și astăzi pentru că materialul acestora a rezistat spălărilor îndelungate. Cu toate astea îmi doresc parcă o lenjerie nouă și cred că-mi voi cumpăra cel puțin 2 lenjerii pentru dormitoarele mele ca să le pregătesc pentru sezonul rece.

Lenjerie albă pentru pat

Lenjeriile mele de pat sunt colorate, cu modele și tot felul de imprimeuri. Nu vreau să mă plâng de ele pentru că eu le-am ales în funcțiile de stările mele, de preferințe și de modul în care acestea se asortau cu camera. Cred că din toate lenjeriile pe care le am și să tot fie vreo 10, doar 2 sunt uni. În ciuda faptului că sunt uni nu sunt albe. Mai exact am una într-un bej-maro și una galbenă. Le-am primit și ambele și așa se explică prezența acestora în dulapul meu.

Nu știu de ce mereu am avut o slăbiciune pentru lenjeriile complet albe. Mă duc cu gândul la vacanță, la hotelurile în care mai ajung în vacanță și la acea curățenie pe care o găsesc peste tot. Problema este că de fiecare dată când mă hotărăsc să fac o achiziție nouă le ignor complet fix pe acestea. Caut modele cât mai diverse și tot felul de combinații de culori care consider eu că-mi oferă acea bună dispoziție de care am nevoie.

Janette Home a fost una din sursele mele de inspirație de această dată. Am găsit aici acea lenjerie albă care să fie ușor diferită, dar care să aibă acel ceva care să mă convingă că merită să încerc un model de genul. Combinația dintre dungile albe simple și cele satinate o fac să fie mult mai elegantă decât m-aș fi putut gândi eu. În plus, o astfel de lenjerie poate fi ușor accesorizată cu tot felul de pernuțe care pot da o notă elegantă camerei.

Lenjerii din bumbac cu model

O lenjerie de pat cu model rămân oricum o prioritate pentru mine. Mereu sunt atrasă de floricele, de fluturași sau de alte forme care mai de care mai colorate. Este o adevărată plăcere să le pot schimba și să mă așez în pat pe o lenjerie curată. Îmi place maxim sentimentul și înclin să cred că nu sunt singura care am această plăcere.

Una din problemele cu care mă confrunt este faptul că dimensiunile paturilor din cele 2 dormitoare diferă. Trebuie să aleg modele mari care să se potrivească pentru ambele camere deși, de obicei, le iau cu dedicație. Pentru camera copiilor aleg modele mai vesele, mai colorate sau chiar modele cu personajele lor preferate. Pentru camera noastră încerc să folosesc culori care să se asorteze cu obiectele din cameră, cu mobila, etc. Merg mai mult pe nuanțe de crem și maro sau combinații între acestea.

Aspecte de care țin cont în momentul în care aleg o lenjerie de pat

Primul lucru de care țin cont atunci când aleg o lenjerie este materialul. Prefer bumbacul, dar pentru vară cred că-mi place și bumbacul satinat ca-mi oferă și un strop de răcoare. Știu că sunt detalii minore, dar chiar funcționează. Sunt anumite lenjerii care te lipești de ele și te încălzești imediat în serile răcoroase, dar sunt și lenjerii cu materiale răcoroase care te ajută să ai seri mult mai relaxate pe timpul verii.

Dimensiunile lenjeriei sunt un alt aspect important și au început să-mi placă cearceafurile cu elastic. Copiii se foiesc mereu, sar în pat, se joacă, etc și asta nu face altceva decât să fugă cearceaful în toate direcțiile și să fiu nevoită ca în fiecare seară, înainte de somn să-l aranjez. Cearceaful cu elastic stă la locul lui până când schimbi lenjeria și chiar este un plus.

Bugetul se află și el în primele 3 poziții de care țin cont. Totul se învârte în jurul banilor și când spun asta n-o fac pentru că vreau să punctez faptul că fac tocmai acum economii, dar nici nu-s dispusă să plătesc sume exorbitante pentru o lenjerie. Pot găsi și lenjerii frumoase, calitative, la prețuri decente. Sau cel puțin așa consider eu. Un exemplu bun ar fi și Janette Home care este un site cu multe produse pentru casă, dar și lenjerii pentru o persoană sau două la prețuri bune.

Nu uitați să beneficiați de toate avantajele de care puteți beneficia așa că dacă sunteți interesați de un anume produs de pe site-ul celor de la www.janettehome.ro nu uitați că îi puteți contacta atât pe mail comenzi@janettehome.ro , cât și la tel: 0740839677!

Care sunt criteriile de care țineți cont atunci când alegeți lenjeria de pat?

You may also like

13 comentarii

    1. Metsi pentru recomandare…si eu le prefer pe cele cu imprimeuri…nici eu nu am niciuna alba…si principalele aspecte pe care le urmăresc atunci cand cumpăr o lenjerie sunt pretul si materialul…neapărat bumbac

  1. Țin cont de material în primul rând, cearșaful de par sa fie musai cu elastic și să arate cat mai bine

  2. Deși prefer lenjeriile cu modele și acestea predomina și la mine, lenjeriile albe simple, rămân cumva preferatele mele. M-am ferit mulți ani de ele, nu știu de ce, însă de când am primit una într-o nuanță alba și una într-o nuanță crem, ca untul asa…. Am zis ca mai vreau încă una alba! Cel puțin încă una. Mulțumesc de recomandare!

  3. Si eu prefer lenjeriile de pat albe sau uni, in culori deschise. Doar pentru Craciun avem o lenjerie cu tematica.

  4. Ce frumos e modelul cu fluturasi. Imi plac lenjeriile de pat cu modele colorate, dar sa nu fie prea incarcate sau in culori tipatoare. Si eu as vrea sa mai luam 1-2 lenjerii noi.

  5. Dormi mult mai bine când ai o lenjerie de pat de calitate. Am grijă să fie cât mai comodă și să nu se decoloreze (am avut cândva una care se decolora și pe piele, nu am mai folosit-o).

  6. Bumbacul lenjeriilor este un alt aspect important datorită faptului că ne arată calitatea lor. Janette Home pune la dispoziție lenjerii cu bumbac și folosește mătase reiată de mare înaltă care absorb umiditatea și care pot fi spălate la temperaturi ridicate, fără a se altera.

    Am avut parte de o plăcere foarte mare când am alege această lenjerie. Cum mergeți să vă faceți achizițiile de lenjerie anuale? Care sunt preferințele voastre? Văd că mie îmi place să am din fiecare an câte o lenjerie nouă, care să îmi facă plăcere și care să-mi reîmprospăteze încăperile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.