Cadouri cumpărate din timp, la reducere

Acum ne lovim de febra reducerilor de Black Friday si cu ocazia asta puteam să ne pregătim pentru evenimentele din decembrie care parcă ne bat la ușă. Site-uri precum Notino oferă o plajă largă de reduceri, dar și de produse care pot fi cumpărate din timp pentru a ne pregăti de luna cadourilor. Vreau să vă ofer câteva idei de produse care pot fi cumpărate pentru a vă ușura munca.

Seturi cadou de cosmetice sau parfumuri

Seturile cadou pot reprezenta unele dintre cele mai bune variante de cadou. În felul ăsta este mult mai ușor să te poți orienta către ceva rapid fără a mai fi nevoie să pierzi timp căutând comori. Aceste seturi sunt perfect echilibrate pentru că produsele merg bine împreună. De exemplu, seturile de parfum și loțiune de corp sunt ideale. Parfumul este acel accesoriu indispensabil pe care toată lumea îl folosește, iar loțiunea de corp este nelipsită pentru că pielea noastră are nevoie de hidratare mai mult ca oricând. În plus, mirosul loțiunii vine ca o completare a parfumului și mirosul va persista cu atât mai mult.

Un alt set care vine cu un preț mai accesibil este Accentra- Winter Magic, cel de mai sus. Gelul de duș și loțiunea de corp sunt completate perfect de acel accesoriu sub formă de cadă. Aceste produse sunt absolut indispensabile și toată lumea întinde mâna după ele. În felul ăsta ar fi un cadou potrivit pentru orice persoană din viața noastră căreia vrem să-i facem un cadou frumos și practic.

Cadouri pentru femei

Îmi susțin părerea referitoare la faptul că femeile sunt cel mai ușor de mulțumit. Pentru ele este o plajă extrem de diversificată de produse. Femeile pot primi cosmetice, produse de îngrijire a părului, produse pentru corp, produse de styling pentru păr, accesorii diverse de coafare, parfumuri, bijuterii, ceasuri, etc. Cred că important este să le oferim ceva pentru că ele se bucură chiar și de simplul fapt că primesc ceva.

Un exemplu cu care nu veți da greș este Advent Calendarul. Pe Notino am văzut foarte multe modele de acest gen, de la branduri diferite, care sunt în topul preferințelor femeilor. Dacă anii trecuți vedeam genul ăsta de calendare care erau compuse din cosmetice, anul acesta sunt tot felul de combinații. Cel mai interesant calendar a fost cel cu produse pentru baie care eram compus doar din bombe de baie, geluri de duș și alte produse de acest gen. Ar trebui să verificați acest aspect și să alegeți în funcție de preferințe și buget.

Cadouri pentru bărbați

Bărbații sunt foarte dificili și când spun asta mă refer acum strict la alegerea cadoului potrivit. Și în cazul ăsta sunt niște linii clasice pe care am putea merge. Când mă gândesc la un cadou special pentru bărbați principalele idei ar fi: produse sau accesorii pentru barbă, parfum sau seturi cadou barbati, portofel, curea sau mănuși de piele sau un tablou personalizat.

Setul cu produse pentru îngrijirea bărbii este foarte potrivit pentru o persoană care are barbă. Nu este un cadou potrivit pentru toată lumea și nici nu știu foarte multe despre produsele din advent calendar. Cu toate astea, eu cred că este un cadou potrivit pentru un bărbat.

Voi aveți vreun plan în ceea ce privesc cadourile pe care le veți oferi pentru persoanele dragi din viața voastră?

You may also like

13 comentarii

  1. In fiecare an îmi propun sa cumpăr toate cadourile pentru Crăciun din timp,în mare parte reușesc dar tot mai rămân mici lucruri pentru ultima suta de metri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.