Ce spun florile despre noi. Oferă buchete care au o anumită semnificație

Se spune că florile au rolul de a scoate la iveală personalitatea noastră. La fel cum ne plac anumite lucruri, din anumite motive, la fel se întâmplă și cu florile. Trăsăturile personalității sau a celor din jur care ne determină să avem anumite preferințe în materie de flori. Oferim flori cu ocazii speciale, aniversări, evenimente, în semn de mulțumire sau de felicitare. Nu avem nici o scuză în cazul în care nu oferim flori.

Putem alege livrare flori la domiciliu pentru acele situații în care nu putem ajunge într-un anumit loc sau la un eveniment. Serviciu livrare flori la domiciliu in Bucuresti ne stă la dispoziție cu cele mai frumoase buchete de flori și aranjamente florale. Este vital să alegem buchetul de flori cât mai corect pentru prilejul cu care este oferit. Esențial este să știm ce semnificație au florile pe care alegem să le oferim pentru a face o bună alegere.

Când oferim trandafiri

Florile de trandafir sunt asociate celor mai profunde sentimente. În funcție de nuanța trandafirilor, de numărul de flori din buchet, trandafirii pot transmite iubirea și pasiunea – cei în nuanță de roșu, puritatea și sinceritatea cei în nuanțe de alb, și gelozie și veselie cei în nuanțe de galben. Putem cere sfatul celor care se ocupă de livrare flori la domiciliu și putem alege să atașăm și un bilet cu un anumit mesaj pentru persoana căreia îi este destinat buchetul de flori.

Când oferim lalele

Nuanțele lalelelor sunt de obicei nuanțe de roz, alb, galben și roșu. Aceste nuanțe transmit veselie. Totodată, lalele sunt considerate flori ale unor persoane responsabile și grijulii, persoane care știu să ceară iertare.

Ce spun orhideele

Floarea de orhidee este o floare frumoasă și impresionantă. O floare rafinată și exotică. Un serviciu de livrare flori la domiciliu care vă duce un buchet de orhidee, va reuși cu siguranță să facă ziua mai fericită unei persoane norocoase care va primi o astfel de surpriză.

Când oferim crini

O persoană impunătoare și autoritară va adora să primească un buchet de crini. Crinii sunt flori ale seriozității și ale asumării. Persoanele care îndrăgesc aceste flori sunt persoane cinstite.

Când oferim floarea soarelui

Acestă floare este destul de frumoasă și de atrăgătoare. Floarea soarelui este o floare ce ne încarcă de energie. Este floarea unei persoane amuzante și care oferă o mână de ajutor oricui are nevoie.

Țineți cont de personalitatea destinatarului căruia îi oferiți flori?

You may also like

24 de comentarii

  1. Sunt o iubitoare de flori, floarea mea preferata este frezia, dar am si o mica sera de orhidee acasa :)))), sapte sau opt nici nu mai stiu cate :))))

  2. Nu stiam ca pana si daruirea florilor are o semnificatie, insa pare-se ca e adevarat. Florile mele preferate sunt crinii si intr-adevar sunt o fire mai…

  3. iti multumec de recomandari,nu stiam eu de ce si cum se ofera florile,dar le primeam cu bucurie si le si daruiam cu aceiasi bucurie!

  4. Mie imi place sa primesc flori- orice floare mi se pare extrem de frumoasa! Nu stiu din ce cauza mie nu-mi place sa ofer flori, prefer sa cumpar dulciuri și plușuri. 😀

  5. Îmi plac atât de mult florile! Să le cultiv, să le îngrijesc, să dăruiesc sau să primesc.
    Dăruiesc în funcție de persoană, de ocazie și cu mult drag.
    Frumos articolul, felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.