Incepem anul cu un outfit sport

La mulți ani dragele mele!!!

A mai trecut un an. Nu aș vrea să spun că îmbătrânesc pentru că sună tare rău. Mă bucur de prezent și mă gândesc destul de puțin la viitor. Mă bucur că am un soț iubitor, un copil sănătos și că împreună formăm o familie fericită. Tot ce îmi doresc este să nu se schimbe nimic. Totul este așa cum mi-am dorit și restul problemelor se rezolvă pe parcurs.

Referitor la blogul meu îmi doresc să crească și să fie din ce în ce mai mare și mai cunoscut. Evident că asta nu se poate întâmpla peste noapte iar eu trebuie să muncesc mult la acest aspect.

Hanorac lung – link

Am făcut câteva poze cu câteva zile înainte de revelion cu un hanorac lung pe care l-am primit în ultimul meu colet primit de la SheIn. Hanoracul este lung până la genunchi și pe interior esste foarte pufos. Vreau să îl folosesc la ținutele sport și îmi doream ceva mai lung care să îmi acopere foarte bine spatele. n plus hanoracul are și o glugă la fel de pufoasă. Este exact așa cum mi-am dorit și cum mă așteptam și în plus l-am prins la reducere.

 
 
Sper să vă placă noul meu hanorac. 
Vă pup și vă îmbrățișez cu drag

You may also like

11 comentarii

  1. Hanoracul arata foarte bine si cred ca este perfect pentru plimbarile de toamna sau primavara. Adica, eu una ma gandesc cat de calduros trebuie sa fie si cat de chic as arata in el :)) As reusi sa imbim utilul cu frumosul. Pupici si un an nou cat mai reusit!

  2. Arata foarte bine hanoracul. Are puncte in plus daca e si pufos pe interior. Azi am dat si eu doua comenzi pe SheIn si iar sunt nerabdatoare sa vina coletul ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.