Lego – jucăriile copiilor isteți și creativi

Jucăriile din lego sunt foarte cunoscute în rândul copiilor. Trebuie să recunosc că primul lego cumpărat pentru fetița mea l-am luat pentru că soțul meu era un mare pasionat și își dorea el să construiască pentru că cea mică nici nu știa cum să îmbine piesele. Pe de-o parte amândoi erau bucuroși când făceau o astfel de achiziție. El se bucura că reușea să construiască cu ușurință după un plan bine stabilit, iar cea mică se juca cu jucăria care rezulta.

Cafeneaua organica din Heartlake City – Lego Friends

Cafeneaua organică este unul din lego-urile noi. În plus, este o jucărie mare pentru că a avut 4 punguțe de construit și personaje complet noi pe care nu le-am mai văzut până acum. Mia, Marcel și Ava sunt personajele principale cu care vă puteți juca dacă și voi sunteți pasionate. Cristina le avea pe majoritatea personajelor din cutiile vechi și chiar era în căutarea unora noi. Acest model are 314 piese și nivelul de construire este mediu. Începând cu vârsta de 6 ani și Cristina a început să facă singură Lego doar că pentru acesta a vrut să fie ajutată și nu s-a implicat extraordinar de mult.

Îmi place mult acest Lego și dacă sunteți în căutarea unui model frumos și complex, atunci acesta ar fi perfect. Cafeneaua Heartlake este perfectă pentru copiii de peste 6 ani și eu chiar mă bucur că am avut ocazia să-l primesc.

LEGO DOTS Prăjiturele simpatice

Lego Dots sunt unele dintre cele mai recente jucării. Sunt speciale pentru copiii mai mari pentru că sunt niște piese destul de micuțe. Cristina avea Suportul secret cu pisicuțe așa că a fost tare bucuroasă că a primit și aceste brățărele care pot fi decorate după bunul plac. Acestea pot fi schimbate în funcție de preferințe și de personalitate în așa fel încât să nu se plictisească.

Aceste brățări sunt numai bune pentru fetele care vor mereu să fie cât mai cochete. Au fost momente în care Cristina le-a purtat la mâini diferite, dar și momente în care le-a purtat pe amândouă la aceeași mână.

Vă plac jucăriile Lego? Știați de cele mai noi jucării de la Lego Dots?

You may also like

15 comentarii

    1. Mi nu îmi plac,mai ales atunci când le lasa împrăștiate și calc pe ele,nu de alta dar avem o cutie imensă (mostenire de familie ).Dar recunosc că piticii stau ceva timp ocupați atunci când se joacă cu ele

  1. Ce fain este acest nou LEGO, ne plac foarte mult jucariile de acest gen, Dia are o colectie mare de Lego si cu siguranta s ar bucura sa i l cumpar si pe acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.