Beautanicals – cosmetice vegane de la Oriflame

Îmi place să văd că brand-urile pun tot mai mult preț pe calitate și că apar produse tot mai prietenoase cu pielea, dar și cu natura. Cam așa am descoperit eu și produsele Beautanicals de la Oriflame care sunt produse cu ingrediente extrem de curate. Din această gamă eu am folosit șamponul, balsamul, gelul de duș și crema de mâini.

Îngrijirea părului cu Beautanicals

Produsele de îngrijire a părului din gama Beautanicals fac parte dintr-o serie de produse vegane. Cu alte cuvinte, aceste produse nu au parfum, nu au parabeni, nu au siliconi, au formule biodegradabile, sunt făcute din material reciclat și au un procent foarte mare de ingrediente naturale. Șamponul vine într-un ambalaj de plastic cu pompiță. Îmi surâde ideea de a folosi genul ăsta de dozare a produsului pentru că îmi dă impresia că am un control absolut și în felul ăsta nu se risipește deloc. Formula este curată, gradul de spumare foarte bun și face o treabă bună. Curăță părul bine și balsamul completează perfect rutina de îngrijire a părului.

Eu folosesc balsam după fiecare spălare și trebuie să recunosc că fac o echipă bună împreună. Dacă sunteți în căutarea unor produse prietenoase cu mediul, dar în același timp orientate către rezultate notabile în ceea ce privește îngrijirea părului, puteți să vă îndreptați atenția către aceste produse.

Gel de duș Beautanicals

Gelul de duș are un ușor miros de plante. Are o textură albă, ușor gelatinoasă și este transparent. Îmi place mul că vine cu pompiță și te poți bucura de produs până la ultima picătură. Un alt aspect care mă atrage este și faptul că face suficientă spumă cât să mă convingă că îmi curăță eficient pielea. Nu știu cum se face, dar eu asociez spuma cu curățarea pielii și în felul ăsta mă mulțumește un produs.

În ciuda faptului că îl folosesc de ceva timp, mai este suficient de mult produs în sticluță ceea ce mă face să cred că este un produs spornic.

Cremă de mâini Beautanicals

Pandemia m-a făcut să fiu mai riguroasă în ceea ce privește hidratarea pielii mâinilor. În felul ăsta crema de mâini nu-mi lipsește de la birou sau din geantă și o aplic ori de câte ori îmi simt mâinile uscate. Crema aceasta are un ambalaj drăguț și gradul de hidratare este perfect pentru mine.

În această gamă de produse se mai găsește și săpunul solid pe care trebuie să recunosc că nu l-am folosit. M-am obișnuit să folosesc săpun lichid și parcă îmi este mai ușor să mă spăl cu cel în varianta lichidă. Pentru persoanele cărora le place să folosească săpunul lichid, varianta aceasta cu 95% ingrediente naturale pare a fi o opțiune excelentă.

Voi folosiți produse vegane? Sunteți atente la ingredientele produselor sau nu dați foarte mare importanță?

You may also like

20 de comentarii

  1. Produse foarte bune ,de multe ori sunt atentă la ceea ce cumpăr și mă informez bine mai întâi despre un produs și după îl cumpăr .

  2. Aseară am pus la treaba atât samponul cat si Balsamul.Imi place ambalajul samponului, fiind dotat cu pompita este foarte practic. Lasa un par super deci cu siguranță îl voi cumpăra și eu

  3. Da, in ultima vreme si eu sunt tot mai atenta la ce scrie pe eticheta. Ingredientele sunt foarte importate, mai ales cele care patrund in pielea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.