Nu ai suficient spațiu în apartament pentru un birou? Mută-l în balcon!

Dacă locuiești la apartament, posibil să nu ai foarte mult spațiu disponibil în acesta pentru a-ți face o zonă pentru birou. Apartamentele de obicei sunt mici și cu siguranță nu dorești să ai pur și simplu o aglomerare de piese de mobilier, de care să te împiedici la tot pasul.

În cazul în care apartamentul dispune de balcon și încă nu ai valorificat acest spațiu, ia în considerare varianta de a-l transforma într-un birou. În definitiv, acolo ai toate cele necesare – lumină suficientă, o ușă care să îl separe de restul camerelor și, bineînțeles, suficient spațiu pentru a pune o masă și un scaun de birou. De asemenea, dacă spațiul este mai mare, poți pune chiar și un dulăpior pentru diverse acte sau consumabile necesare lucrului la birou.

De ce ai nevoie pentru realizarea biroului din balcon?

În primul rând, trebuie să ai create câteva condiții termice. Așadar, izolează bine spațiul și asigura-te că ai o sursă de căldură necesară în sezonul rece. Montează o priză sau mai multe în apropierea locului unde plasezi biroul. Și ai grijă unde îl plasezi, să nu bată razele soarelui direct în monitorul pc-ului pentru că nu vei mai putea vedea nimic.

De asemenea, trebuie să te asiguri că router-ul ce îți furnizează conexiunea la internet este aproape de balcon, astfel încât să nu ai probleme cu viteza sau să ai întreruperi de semnal.

Pentru că este dispus ca și un hol, poți amplasa într-un capăt al balconului masa și scaunul de birou, iar în celălalt îți poți face chiar o mică zonă de lectură sau unde să îți bei cafeaua dimineața. Așează un fotoliu sau un scaun foarte confortabil și o măsuță.

Valorifică pereții și amplasează rafturi pe aceștia. Te vor ajuta să poți depozita acolo cărți, documente și poate și câteva obiecte de decor pentru a-ți pune amprenta personală asupra spațiului. 

Unic Spot – magazinul de unde îți poți achiziționa biroul dorit

În cazul în care ești în căutarea unui birou chic, ce să nu ocupe foarte mult spațiu și să se încadreze în cel pe care îl ai disponibil în balcon, consultă catalogul de mobilier birouri de la Unic Spot. Vei regăsi în cadrul acestuia scaune pentru birou sau de gaming, birouri pc, măsuțe pentru laptop, scaune de vizitatori, precum și o serie de rechizite de care ai nevoie.

Modele dintre cele mai diverse, materiale de asemenea, o paletă de culori ce promite să satisfacă orice pretenție și prețuri accesibile – sunt caracteristicile produselor cu care te întâmpină magazinul online UNIC SPOT. Descoperă-le pe toate accesând site-ul oficial unicspot.ro.

You may also like

15 comentarii

    1. Stăm la casă…si am spațiu foarte mare…in curte…Ne-am lărgit și noi un pic terasa… Era foarte îngustă… Mersi pentru sfaturi

  1. E foarte faina ideea ta pentru cine are nevoie de un birou!Mai ales ca de multe ori balconul nu e prea folosit de multe persoane si ar putea face din el ceva util!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.