Ritmuri de jazz și o atmosferă plăcută oferită doar de Gamberetti

Vineri, 13 Decembrie, Gamberetti s-a redeschis într-o locație nouă, mult mai selectă și cu o atmosferă de vis. Când am primit invitația știam că vom avea ritmuri de jazz și am fost tare încântată că va fi muzică live pentru că atmosfera este mult mai plăcută.

Păreri despre prima mea vizită la Gamberetti în loua locație

Gamberetti este un restaurant drăguț din Galați care s-a mutat de curând într-o nouă locație. Recunosc că mi-a plăcut foarte mult cum sunt aranajate ambele săli. Sala de jos este doar în alb și negru, plină cu pene, perle, un pian la care s-a cântat toată seara și o mică scenă. Totul este foarte elegant și cochet. În plus, am avut parte de o primire ca la carte. Am fost întâmpinată cu un pahar de șampanie și cu chelnerițe foarte cochete și frumos aranjate care păreau din filme.

Eu am avut masă la etaj unde a fost puțin mai liber decât la parter. Am fost cu Cristina, plus că au mai fost și alți copii și pot să spun că spațiul a fost foarte prietenos din acest punct de vedere. În partea de sus este și o terasă destul de mare care va fi foarte plăcută pe perioada verii.

Ce am mâncat la Gamberetti

La Gamberetti am fost însoțită de toată familia. Fiecare a avut propriile preferințe așa că am să vă spun despre fiecare în parte. Știam că vin să-mi răsfăț papilele gustative așa că îmi era puțin foame când am ajuns. Nu am putut să trec peste vestitul capucino care este criminal de bun. Cred că este unul dintre cele mai bune din oraș. Mă gândeam că mâncarea va dura puțin așa că am încercat o porție de bruschete cu somon.

Bruschete cu somon Gamberetti

Meniul a suferit și el modificiări. Modificări în bine să zic așa pentru că este unul mult mai generos și mai diversificat. Am găsit suficient de multe variante de pește, supe și chiar mai multe feluri de mâncăruri cu fructe de mare. Bruschetele cu somon au fost perfecte ca să pot gândi limpede și să mă hotărăsc la ce voi mânca.

Creveții crocanți sunt în topul preferințelor mele. Sunt excelenți și la fiecare vizită a mea la Gamberetti aleg ori eu, ori soțul această porție de mâncare. Creveții sunt înveșiți într-o crustă crocantă de migdale care îi dau un gust cu adevărat special. Garnitura este compusă dintr0o porție de cartofi moi și totuși crocanți care sunt delicioși.

Frigărui de creveți cu piure și ciuperci. Acest fel a fost o noutate din meniu și am zis să încerc și eu. Creveții au venit pe o frigăruie, iar unul dintr ei era învelit în bacon. Gustul mi s-a părut interesant, ușor afumat, dar bun. Nu au cum să nu fie buni creveții, iar combinația a fost interesantă.

Un desert răcoritor

Prăjiturile de la Gamberetti sunt foarte fresh. Sunt răcoritoare și potrivite pentru a-ți răsfăța papilele gustative după o masă copioasă. Milk Cake este prima prăjitură pe care am încercat-o aici și mă bucur că s-a păstrat și în noul meniu. Are un gust bun, cu un conținut pe care n-aș putea să-l explic. Este o prăjitură pe care o pot defini doar ca fiind delicioasă. Am vrut să încerc și ceva nou, așa că Blueberry a fost cea de-a doua prăjitură aleasă. Mi s-a părut genială și aceasta. Interiorul a fost complet diferit și textura a fost parcă mai cremoasă. Îmi este destul de greu să mă decid acum asupra uneia singure. Chiar sunt curioasă să mai încerc și alte prăjituri din meniu pentru că observ că la fiecare vizită în restaurant sunt surprinsă plăcut de câte un produs nou.

📞Detalii şi rezervări la 0771 412 538
📌Țiglina, Strada Brăilei, nr.163 A
(vis-a-vis de Liceul Pedagogic), Galați

You may also like

13 comentarii

    1. Am urmărit toate postările și evenimentele de la eveniment…nu am mâncat creveți niciodată…din câte îmi amintesc…cu siguranță ii vom încerca și noi…

  1. Foarte frumoase!!! Am înghițit în sec la ce descriere frumoasă ai facut la mâncare… desertul arată foarte bn . Familii

  2. Un local foarte frumos! Cu mancare buna!imi plac foarte mult produsele pe baza de peste! Fructele de mare le ador! Voi ati fost foarte frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.