Păr curat și descurcat cu produsele pe bază de apă de cocos de la Wash&Go

Wash&Go a avut unul din momentele sale de glorie acum câțiva ani. Foloseam exclusiv aceste produse de curățare a părului pentru că aveam un echilibru cu ele și mi se potriveau de minune. Nu știu unde s-a petrecut ruptura. Cert este că de câțiva ani buni nu am mai folosit nimic de la ei. Unul dintre produsele cu care am avut contact a fost Wash&Go elixir – un ulei sănătos care îl aplic pe păr atunci când am nevoie de un plus de strălucire sau înainte de a folosi placa.

Provocarea a venit din partea fetiței mele care s-a tuns o singură dată de când s-a născut și acum, la 5 ani și câteva luni, are un păr destul de lung. Nu vrea să se tundă și la coafor când m-am dus cu ea a început să plângă de nu am reușit s-o scot la capăt. Problema ar fi că nu vrea să mă lase să o pieptăn. Azi nepieptănat, mâine la fel și se face o încâlceală în capul ei de ție mai mare dragul. De multe ori o pieptănam superficial și mai mult pe la suprafață.

Spray de descurcat părul Wash&Go

Nici măcar nu știam că există produse de descurcat părul. De fapt nici măcar nu m-am gândit să întreb pe cineva pentru că eu chiar nu auzisem de așa ceva. Norocul meu a fost că o mămică în parc mi-a spus că există un astfel de spray. Evident că săracul este eficient în condiții minore, adică nu la încâlceala Cristinei din păr. Am reușit s-o conving să se tundă cu promisiunea că-i voi cumpăra o jucărie. Nu a tăiat mai mult de 5-6 cm, dar părul se descurcă mult mai ușor acum. Eventual aplic 2-3 pufuri din acest produs și totul merge perfect. Mie îmi este de un real ajutor.

Spray-ul de descurcat poate fi folosit și ca balsam de păr leave in, adică fără clătire. Se aplică pe păr după folosirea șamponului și acesta se descurcă mai ușor și prinde un miros plăcut de cocos care nu rezistă foarte mult.

Șampon cu apă de cocos Wash&Go

Șamponul are o textură densă, ușor lichidă cu un miros plăcut și subtil de cocos. Nu se simte foarte tare și nici nu persistă mult timp în păr. Este exact ceea ce trebuie și chiar îmi place. Îmi lasă părul fin și plăcut la atingere. De multe ori prefer să-l combin cu un balsam de păr pentru că așa sunt obișnuită. Având în vedere doar experiența cu acest produs, pot să spun că sunt mulțumită de el și chiar are un preț foarte prietenos.

Voi folosiți produse Wash&Go? Ați încerc at produse de descurcat părul până acum? Oare sunt ultima persoană care aude de existența unui astfel de produs?

You may also like

23 de comentarii

      1. Obisnuiam sa folosesc produse de la Wash and Go, in special cele pentru parul gras si lispit de volum. Trebuie sa incerc si produsele recomandate de tine ❤️

  1. Super!!! Si eu folosesc șampon cu nuca de cocos tot din cauza ca lasa părul moale , catifelat si este mai usor de periat. Mulțumim pt articol! O sa il folosesc si eu.

    1. Am încercat produse Wash&Go șamponul și balsamul de păr,dar pentru descurcarea părului nu am încercat de la ei ,numai dd la Avon și sunt foarte mulțumită de eficiența lor .

    1. Am avea si noi nevoie de sprayul pentru descurcarea parului,fetița mea are părul ondulat și ne cam chinuim la pieptănat

  2. Spre rusinea mea,nici eu nu am auzit de spray-ul pt. descurcat parul! Am sa il caut in magazine deoarece mi se incurca si mie parul la vârfuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.