Mașini SH cumpărate la licitație de pe Cars On The Web

Cars On The Web este un site de licitații auto foarte cunoscut pentru persoanele care vor să-și cumpere o mașină second hand. Autovehiculele deținătorii de flote, companii de închirieri auto sau societăți de leasing. Acestea scot mașinile la vânzare la un preț cât mai mic pentru ca ulterior să ajungă la utilizatorul final. Totul se întâmplă pe baza unei licitații care are loc pe site. Vreau să vă povestesc câte ceva despre acest site pentru că multă lume este interesată de subiect.

Cine poate participa la licitații pe Cars On The Web

Cars On The Web este un site care vinde mașini SH în baza unei licitații. Prețurile sunt mici și accesibile multora, doar că nu toată lumea poate participa la licitație. Sunt excluse din start persoanele fizice și dacă vreți să aveți cont pe site, trebuie să aveți o firmă de dealer auto. Contul se crează în baza actelor societății și după înregistrarea acestora pe site sunteți verificat și abia apoi aveți acces pe site.

Fără cont nu puteți să faceți prea multe pe site. Aveți un sistem de căutare și câteva criterii după care vă puteți ghida. Singura problemă este că nu puteți vedea prețul de început al licitației sau alte prețuri. Poate că ar fi fost interesant ca acest site să funcționeze și pentru persoanele fizice. Știu multe persoane care și-ar dori să-și cumpere mașini fără intermediari și să nu mai plătească alte comisioane suplimentare.

masina-skoda-minCum decurge o licitație

Să spunem că suntem în punctul în care ne-am ales mașina. Și de exemplu, licităm pentru o Skoda și minimul trecut în dreptul ei este 5500, iar targetul 8500. Poți licita pe mașină o valoare sub 8500, să zicem 8000. În dreptul acest autoturism va apărea suma minimă de 5500 și nu se afișează licitațiile ulterioare, indiferent că sunt mai mici sau mai mari ca suma licitată de tine.

Normal, firma care face vânzarea decide dacă prețul oferit de tine este ok pentru că ai oferit un preț mai mic decât cei 8500, cât se așteptau să obțină. Chiar dacă câștigi sau nu licitația, ești informat pe baza unui email să știi exact statusul licitației tale.

Dacă totul este ok și licitația este câștigată, urmează să te apuci de plata efectivă. Ai termen 5 zile lucrătoare să faci plata mașinii și să achiți și taxa de participare la licitație de 75 euro. După confirmarea plății, ești informat despre locația în care se află mașina.

Toate detaliile legate de la  mașină în ceea ce privesc daune, zgârieturi sau orice alte probleme, sunt menționate pe site și aveți poze distincte cu fiecare problemă în parte. Este bine ca în momentul în care o luați în primire să verificași toate aceste aspecte sau chiar dacă mai sunt și altele în plus. Cars On The Web nu răspunde pentru reclamațiile ulterioare și din acest motiv trebuie să fiți cu băgare de seamă.

În ceea ce privește funcționalitatea mașinii, aceasta este ok pentru că toate sunt într-o stare perfectă de funcționare.

Credeți că ar fi bine ca și persoanele fizice să participe la aceste licitații?

 

You may also like

24 de comentarii

 1. mai ales acum ca nu se mai plateste taxa aia uriasa, chiar si eu mi-as lua masina SH. N-am participat niciodata la astfel de licitatii, dar am citit pe net ca poti face super afaceri daca esti pe faza.

 2. Sotul si-a luat masina de noua, eu second dar de la un prieten de incredere, pe urmatoarea nu stiu as vrea sa o luam tot noua, dar daca gasim undeva pe astfel de site-urio oferta buna, nu as ezita.

 3. Si prietenul meu a vrut sa isi cumpere masina luna trecuta si s-a gandit la carsontheweb. Pacat ca nu s-a descurcat singur si a apelat la un intermediar

 4. Nu stiam ca exista asa ceva, dar nici nu m-a interesat. Pare o idee interesanta, voi studia mecanismul mai bine si chiar daca nu sunt in postura de a cumpara( deocamdata) meita transmisa informatia

 5. Acum inteleg de ce nu auzisem inca de acest site … Da, consider ca si persoanelor fizice ar trebui sa li se permita participarea la astfel de licitatii.

  Mi se pare ok sistemul dupa care se ghideaza siteul si sper sa si schimbe politica cu persoanele fizice pe viitor.

  1. Sunt total de acord. Am achizitionat o masina la care a constatat mai multe defecte neprecizate la licitatie. Cand am vrut sa depun cererea de despagubire am constatat ca cei de la Cars On The Web au depus intentionat o cerere de despagubire pentru o presupusa avarie la transport. O lampa spate stop sparta. Deoarece nu se poate depune decat o cerere de despagubire pentru un vehicul acizitionat, eu nu mai pot depune cererea de despagubire pentru defectele constatate la receptia masinii.

 6. Un gunoi de firma , nicidata nu spune adevaratele defecte ale masinii , Eu am PLATIT 20 bucati BUNE , din care 10 defecte , elemente lipsa,compresoare roti rezerva lipsa , zgariate , foarte murdare la interior , NU RECOMAND

  1. Sunt total de acord. Am achizitionat o masina la care a constatat mai multe defecte neprecizate la licitatie. Cand am vrut sa depun cererea de despagubire am constatat ca cei de la Cars On The Web au depus intentionat o cerere de despagubire pentru o presupusa avarie la transport. O lampa spate stop sparta. Deoarece nu se poate depune decat o cerere de despagubire pentru un vehicul acizitionat, eu nu mai pot depune cererea de despagubire pentru defectele constatate la receptia masinii.

 7. Sunt total de acord. Am achizitionat o masina la care a constatat mai multe defecte neprecizate la licitatie. Cand am vrut sa depun cererea de despagubire am constatat ca cei de la Cars On The Web au depus intentionat o cerere de despagubire pentru o presupusa avarie la transport. O lampa spate stop sparta. Deoarece nu se poate depune decat o cerere de despagubire pentru un vehicul acizitionat, eu nu mai pot depune cererea de despagubire pentru defectele constatate la receptia masinii.

 8. Vin si eu cu o intrebare daca ma poate ajuta cineva , cu actele cum se procedeaza , actele fizice , cele necesare inmatricularii ?

 9. Atentie!!!! Am cumparat un Bmw X6 de pe Carsontheweb.com , iar dupa o luna de zile masina mi a fost confiscata de politia romana deorece avea leasing inca neachitat ij valorea de 24mii euro. Dupa 1 an de zile de asteptare, masina este inca in curtea politiei iar cei de la carsonthe web nu raspund la mail si nu nici macar nu au incercat sa gaseasca o solutie amiabila pentru a rezolva problema. Daca a mai avut cineva aceasta problema si are vrea sugestie va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0723614103. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.