Barbie – cea mai iubită păpușă a tuturor timpurilor

Barbie este păpușa copilăriei mele, dar și a fetiței mele. Când mă gândesc la copilăria mea, jucăriile nu erau atât de prezente. Acestea erau într-un număr limitat și îmi amintesc și acum că aveam jucării la care nu aveam acces ori de câte ori mi-aș fi dorit. Cele mai prețioase jucării erau puse undeva sus, undeva nu prea aveam eu acces, și mă jucam destul de rar cu ele. Această metodă de protejare a jucăriilor nu mi se pare tocmai bună pentru că de multe ori mi-aș fi dorit să mă joc cu ele și nu puteam. C\nd am crescut, stăteau pe mobilă pe post de bibelou pentru că nu mai reprezentau un interes pentru mine. În concluzie, lăsați copiii să se joace cu jucăriile primite.

Barbie împlinește 60 de ani

Barbie și prietenele ei sunt pregătite de noi aventuri către destinații de vis cu mașina ei roz decapotabilă. Uneori, nu lipsește nici scuterul pentru distanțe scurte. Fiecare drum este o călătorie și, de fiecare dată, împreună cu Daisy, Stacie, Skipper, Ken și sora cea mică pusă pe glume. Barbie descoperă ce înseamnă prietenia, loialitatea, competiția și fair-play-ul, trecând prin obstacole. Lumea Barbie este o lume de poveste, o poveste care împlinește 60 de ani anul acesta. Barbie poate fi folosită ca și jucăria preferată, dar poate fi admirată și pe Minimax, în noul serial Barbie Dreamhouse Adventures.

Cum arată vacanța mea ideală

Cu ocazia acestei aniversări, am fost provocată să vă povestesc despre cum arată vacanța mea ideală, ce nu-mi lipsește din bagaj sau cum îmi imaginez să arate casa mea de vacanță.

În primul rând vacanța perfectă este alături de fetița și soțul meu. Îmi place să-mi petrec timpul liber în compania lor. Vara este anotimpul meu preferat așa că, vacanța ideală, este de cele mai multe ori undeva pe malul mării. Mi-ar plăcea să ajung în Maldive, dar pentru moment această dorință rămâne la stadiu de vis. Mi se pare că tot acel peisaj parcă este rupt din poveste și chiar mi-aș dori să mă relaxez pe un nisip fin, să mă bălăcesc într-o apă turcoaz și să mă pot poza cu palmierii pe plajă. Ca să vorbesc și despre un loc care îmi este mie drag și de care nu mă pot sătura, atunci Thassos este locul perfect pentru o vacanță de vis.

În Thassos am fost de 6-7 ori și de fiecare dată sunt plăcut surprinsă de acest loc. Are niște plaje superbe, cu apă limpede, cu mâncare extraordinar de bună și accesibilă ca preț. Cât am fost acolo am mâncat doar fructe de mare în fel de fel de combinații. Toate fructele de mare sunt proaspete și, în plus, după fiecare masă primeam câte un desert din partea casei.

Bagajul pe care mi-l iau diferă în funcție de mijlocul de transport. Când merg cu mașina pot să spun că îmi iau cu mine absolut orice. Mai exact, reușesc să umplu toată mașina la refuz cu tot felul de nebunii. În momentul în care sunt nevoită să merg cu avionul îmi este cel mai greu să mă organizez. Încerc să mă limitez la strictul necesar pentru că aici am limite care nu ar trebui depășite.

Voi ce amintiri frumoase aveți cu jucăriile din copilărie? Cum arată vacanta voastră de vis?

You may also like

10 comentarii

  1. Si acum mai tin minte prima si singura mea Barbie. Era in perioada comunismului si ajungeau doar pe sub mana. Si acum o mai am pe undeva. Nu o pot arunca

  2. Eu am baiat asa ca nu stiu prea multe despre Barbie, desi Dragos se uita la un moment dat la un film pe Disney Channel care o avea pe Barbie drept personaj principal. Vacanta mea preferata e in Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.