Accesorii speciale pentru aniversarea vârstei de un an

În weekend am avut un eveniment ceva mai special. Sigur ați văzut poze în social media cu mine și cu finuțul meu. Este prima copil pe care-l botez și vpoate am fost ușor stângace, dar eu cred ca le-am făcut câteva surprize plăcute de care se vor bucura o lungă perioadă de acum înainte.

Tăviță personalizată pentru tăierea moțului

În momentul în care copilul împlinește un an, este tradiția să i se taie moțul. De fapt este o petrecere aniversară și pe lângă petrecerea efectivă, copilul va primi în fața lui o tăviță cu câteva obiecte care mai de care mai atractive și el își va pute4a alege cel puțin 3. Pe baza acestor lucruri alese se asociează hobby-urile sau preferințele viitoare.

Eu mi-am luat rolul în serios și m-am pregătit cu o tăviță personalizată. Norocul a făcut ca în căutările mele pe google am dat de un site cu produse care mai de care mai drăguțe. Karmens.ro are multe produse speciale pentru botez, moț și chiar hăinuțe pentru cei mici. Mie chiar îmi pare rău că nu i-am găsit înainte de a boteza pentru a lua câteva astfel de piese de aici. Sunt lucrate bine, materialele sunt de calitate și chiar merită să apelezi la o firmă care îți face totul în funcție de cerințele clientului.

Să vă povestesc un pic despre acest set special pentru tăierea moțului. În primul rând tăvița și mesajul sunt de un mare efect. Nu ai cum să rămâi indiferentă la așa ceva. Va fi o amintire superbă chiar și peste ani. În plus, îi poate găsi și o utilitate în afara faptului că este perfectă pentru acea petrecere aniversară.

Kit-ul de accesorii personalizate este foarte complex. Aici mai are o oglindă pe care se găsește menționat numele copilului, o cutie în care i se pune moțul pe care este trecut atât numele cât și poza acestuia, dar și o perie care își va găsi locul pe tăviță pentru a putea fi aleasă. Am uitat să menționez foarfecul care este absolut necesar pentru a-i tăia perișorul copilului. Pe tăviță se pot pune și alte lucruri în funcție de ceea ce-și doresc părinții. În caazul meu, pe tăviță s-a regăsit cutia pentru moț, peria, o carte de colorat, un pix, cheile de la mașină, un parfum și, nu în ultimul rând, bani.

Despre Karmens și trusourile pentru botez, moț sau alte petreceri care au această tematică

După ce am dat comanda pe site am aflat că site-ul are sediul în Galați. Am profitat de ocazie și am fost să ridic personal acest set pentru că vroiam și eu să văd exact cum se desfășoară un astfel de business. Cred că-mi imaginam ceva micuț cu o activitate mult mai restrânsă. Am rămas plăcut surprinsă să văd o cameră plină doar cu produse care se regăsesc pe site sau care sunt făcute la comandă.

Cutii personalizate pentru botez cu numele copilului pe toate produsele, lumânări cu tut, rochițe care mai de care mai drăguțe sau chiar costume absolut superbe. Mi-a plăcut mult ceea ce face și faptul că este extrem de atentă la fiecare detaliu.

Produsele mele au fost realizate impecabil până la cel mai mic detaliu. Singurul meu regret de la petrecere a fost că am acoperit mesajul frumos de pe tăviță cu acele lucruri. În schimb, totul a fost la superlativ. Mi-aș dori să mai am ocazia să apelez la ea și cu alte ocazii și la viitorul finuț botezat știu sigur că o mare parte din lucruri pot fi alese de acolo.

You may also like

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.