Trepied și telescop luat de pe Sammydress

Îmi doream mult un trepied ca să pot să fixez telefonul mai bine și să-mi pot face unele fotografii dintr-un punct fix. Mai pe scurt, aveam un mic pitic pe creier care îmi spunea că îmi trebuie un astfel de obiect. Mă gândeam să mai cochetez și cu youtube-ul și pentru asta aveam nevoie de mâini libere. Astea sunt câteva explicații care m-au ajutat să aleg obiectul de față.

trepied-sammydress-min

Trepied – link

Am început să urmăresc diverse conturi de youtube și îmi plac vlogurile zilnice sau diversele activități ale fetelor care au ceva de spus. Nu știu dacă aș avea ce să povestesc zilnic, dar aș putea face filmulețe cu tematică sau să vorbesc despre diverse probleme cu care mă confrunt și în felul ăsta poate cineva se regăsește în povestea mea sau poate că-și găsesc răspuns în povestea mea.

prepied-iphone-minAsta era ideea principală și motivul pentru care am vrut să fac această achiziție. Văzusem trepied simplu și micuț care nu făcea altceva decât să susține telefonul, dar nu știu cum s-a făcut că mi-a ieșit această chestie în față și am fost atrasă de acel telescop. Eu îmi doresc de foarte mult timp să îmi fac niște poze puțin mai profi și după ce am analizat acest produs, am zis că este potrivit pentru mine. Nu m-am gândit o clipă că eu de fapt am nevoie de poze cât mai expresive și făcute de aproape, nu de poze la depărtare.

trepied-telefon-minÎn concluzie, pentru mine nu este util. Acea lupă mărește puțin distanța de focalizare și cred că acest zoom ar merge făcut din telefon, dacă acesta este ceva mai performant. Puteți folosi acest produs ca și trepied dacă vreți să vă faceți selfie programate, etc. Îmi place mult designul și îmi pare rău că nu îl pot folosi pentru ce l-am cumpărat inițial. După ce l-am analizat mai bine, cred că nici un trepied simplu nu ar fi fost mai util.

Ce părere aveți despre acest trepied? Îl găsiți util?

telescop-mobil-min mobile-telepholens-mintrippod-sammydress-mintrepied-telefon-sammydress-min

You may also like

18 comentarii

  1. Arata super fancy, ma gandeam ca face o treaba extraordinara.
    Asta e, gadgeturile chinezesti nu sunt mereu chiar asa de fantastice cum par (si eu sunt usor dezamagita de cateva produse pe care le-am primit chiar recent- deci te inteleg)

  2. Merge si la aparatul foto? Mie imi trebuie cand ma duc cu sotul meu la nunti si filmez, ma doare mana si imi ies imaginile tremurate. L-as fixa undeva si n-as mai avea treaba. Editez eu dupa aceea.

    1. Cred ca merge. Sunt chestii mai eficiente si nu stiu daca aceasta este cea mai buna alegere. Cred ca ai nevoie de un trepied simplu si ala este si mai ieftin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.