Cum să organizezi cea mai frumoasă petrecere pentru copilul tău

Copii sunt centrul universului nostru. Ziua în care i-am adus pe lume este atât de semnificativă pentru noi încât ne  dorim să le oferim o zi de neuitat. Copiii nu sunt ușor de mulțumit. Este o provocare să organizăm petreceri reușite care să devină cele mai frumoase amintiri ale noastre și ale copiilor noștri. Sunt multe detalii de care trebuie să ținem cont pentru ca aniversarea să fie cât mai frumoasă. Iată câteva sfaturi de care putem ține cont pentru o petrecere reușită.

Vârsta copilului

Este important să ne raportăm la vârsta copilului nostru când ne gândim la o petrecere aniversară. Bebelușii au parte de o petrecere pe care o conștientizează mai puțin.  Începând cu vârsta de doi ani copii încep să înțeleagă mai bine noțiunea de petrecere. De la 3 ani deja au prieteni și încep să se familiarizeze cu conceptul de petrecere pentru ei. După vârsta de 3 ani pretențiile sunt și mai mari și copiii știu exact ce-și doresc.

Doleanțele copiilor

Fie că vrem să organizăm o petrecere surpriză sau una de care copilul știe, este important să știm cum își imaginează copilul petrecerea. Ar fi neplăcut să îi spulberam așteptările și să ne dezamăgim copiii. Copiii noștri sunt foarte atașați de personajele din desene animate. Fiecărui copil îi va fi pe plac o petrecere tematică. Putem alege pahare, farfurii, șervețele și baloane cu personajul preferat.

Alege personaje animate

Pentru că este puțin mai greu pentru noi să ne ocupăm de toate detaliile unei petreceri pentru copii, cel mai bine este să îi surprindem cu animatorii care sunt costumați în personajele lor preferate din desene. Aceste personaje au experiență cu copiii și vor ști cum să creeze o atmosferă pe placul lor. Cei mici adoră să aibă parte de activități distractive la petreceri. Și pictura facială este pe placul prichindeilor. Putem opta fie pentru o trupă care ne oferă un pachet complet de animație și pictura facială, fie doar pentru una dintre aceste opțiuni.

Alege tricouri personalizate

Părinții care își doresc să creeze un moment inedit pentru petrecere se pot îmbrăca cu tricouri personalizate. Raimar este o firmă care face diverse personalizari în funcție de preferințe. Aceste tricouri pot avea o poză cu membrii familiei sau un text cu un mesaj aniversar. Putem alege un pachet de tricouri pentru sărbătorit, pentru frați,  pentru părinți, bunici și nașii copilului. Aceste tricouri vor rămâne amintirea prețioasă de la aniversarea copilului. Tricourile pot fi realizate în orice nuanță ne dorim noi. Prețul lor nu este foarte mare, dar vor rămâne cea mai de preț amintire aniversară.

Meniul de la petrecere

Este esențial sî invităm un număr potrivit de copii. Ar fi de preferat să știm care sunt interdicțiile alimentare ale copiilor, dacă sunt alergici la anumite alimente.  Copiii sunt înnebuniți după pizza, cartofi prăjiți sau șnițele. Este bine să le creăm un meniu care să le fie pe plac. Tortul trebuie să fie delicios și cât mai frumos. În ceea ce privesc băuturile, este de preferat să alegem apă plată și sucuri naturale proaspete. Putem ține cont de aceste sfaturi pentru a avea o petrecere inedită.

Cum reușiți să organizați petrecerile pentru copii?

You may also like

10 comentarii

  1. Si noi avem de organizat o petrecere de 2 ani pentru nepotica si ne gadiseram la tricouri personalizate, dar sunt scumpe daca vrei sa iei pentru toti invitatii, asa ca avem de ales daca vom lua doar pentru sarbatorita si parinti sau renuntam complet la idee.

  2. An de an, nepotica mea a avut o petrecere cu tematică, temă aleasă de ea. Anul acesta cu unicorn, si tare mi-ar fi plăcut să am un tricou personalizat cu un unicorn colorat și data petrecerii.

  3. Tocmai am avut o petrecere pentru iubitul nostru nepoțel,
    Bineînțeles că a fost cu fel și fel de obiecte personalizate, cu jocuri și tort cu personajul preferat… Dar uite că au lipsit tricourile personalizate. Data viitoare, mă ocup personal.
    Mulțumim pentru idee!

  4. chiar asa e,la 1 si 2 ani nu prea a parut interesat…probabil ca atunci cand va face 3 ani isi va schimba parerea, norocul meu este ca nu este peretntios …poate trece mai usor pe langa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.