Ce impact are o rochie lungă la o petrecere

Petrecerile sunt prezente în viața noastră chiar dacă vrem, chiar dacă nu. Trebuie să fim prezente pentru a onora invitația și asta implică să respectăm un dress code. Dacă acesta nu este impus, putem adopta unul conform locației și momentului zilei în care se va petrece evenimentul. La o petrecere de zi, nu mi se pare foarte potrivită o rochie lungă tip sirenă. Poate că doar viziunea mea nu concepe să face astfel de combinații. Și totuși vreau să vă arăt câteva rochițe care pot fi purtate la petrecerile care urmează.

Burgundy bridesmaid dresses

Rochia burgundy ar putea fi o alegere bună pentru o petrecere care începe în jurul prânzului sau chiar seara. Este o rochie frumoasă, lejeră și de efect. Modelul nu este foarte extravagant, dar faptul că este o rochie lungă o face specială. Prefer rochiile care să nu fie foarte încărcate și să le pot accesoriza după bunul plac. Rochiile foarte încărcate sunt mai pretențioase nu mai pot fi combinate cu foarte multe bijuterii.

Navy Blue Bridesmaid Dresses

Albastrul este în topul preferințelor mele încă din adolescență. Chiar dacă negrul nu-l detronează nimeni, această culoare este potrivită atât pentru un eveniment de zi, cât și de seară. Evident că este nevoie de o locație pe măsură, adică una elegantă. Chiar dacă nu apelez foarte des la rochii elegante, îmi place să am garderoba diversificată pentru a putea să mă orientez către ceea ce mi se potrivește. Cele 2 rochii sunt de nelipsit din garderoba oricui și indiferent de tendințe sau de modă, aceste 2 rochii pot fi perfecte.

Bridesmaid dresses

Aparent, toate modelele alese, sunt cam la fel. Diferă doar partea de sus. Îmi place mult aceste genuri de rochii pentru că avantajează mai multe tipuri de siluete. În primul rând maschează ușor burtica și sunt mult mai practice decât rochiile mulate. Poți să te bucuri din plin de petrecere fără să stai cu grijă că ai băut ceva mai multă apă sau că nu poți mânca mare lucru din cauză că se vede burtica. Un alt avantaj ar fi că acestea pot fi purtate cu tocuri sau cu sandale cu toc mic. Nu ar trebui să se vadă exact ceea ce aveți în picioare. de preferat ar fi să se vadă vârful încălțămintei atunci când pășiși și nu ar tebui să măturați cu ea pe jos. Se poate ajuta la croitor în funcție de ceea ce urmează să îcălțați.

Vă place aceste modele de rochii? Voi purtați rochii lungi la petreceri?

You may also like

18 comentarii

  1. Mie imi plac mult rochiile lungi si recunosc ca eu numai spre ele m-as orienta pentru ca mi se pare ca asund mai bine daca iti alegi cu grija croiala. In schimb, daca as avea silueta ta, as prefera o rochie mai scurta care sa imi dea libertate de miscare, ca pana la urma la petreceri important este sa te si distrezi, sa dansezi cat mai mult, nu?

  2. Pana acum am purtat rochii lungi numai acolo unde era mai rece, sau cand eram mai tanara, odata cu varsta s-a scurtat si fusta 😉 Glumesc, desigur, urmatoarea mea achizitie va fi o rochie mai lunga, tocmai pt ca am avut rochii midi sau pana la genunchi la evenimentele anterioare.

  3. cand eram slaba imi placeau rochile scure spre medii, acum sunt vrajita de cele lungi..parca sunt mai elegante. Superbe modelele <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.