Premieră la CINEMA CITY: Eroii DISNEY JUNIOR vin pe marele ecran

Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Kion și Vampirina, dar și Bingo și Rolly le dau întâlnire copiilor la Cinema City, într-o proiecție specială de episoade în premieră din cele mai îndrăgite seriale ce rulează pe canalul Disney Junior. Astfel, copiii își vor vedea eroii preferați din serialele „Mickey și piloții de curse”, „Garda felină” și „Vampirina”, în episoade noi, într-o experiență cinematografică interactivă și incitantă.

Gazda evenimentului va fi Mickey Mouse interactiv, care îi va antrena pe copii, în pauza dintre episoade, la joacă și distracție, în cel mai vesel party la cinema. Vor fredona cântecele preferate și vor dezlega puzzle-uri și jocuri educative alături de Mickey și trupa lui de piloți de curse, de Vampirina și de Prietenii cățeluși.

Sâmbătă am fost la Cinema City să-l văd pe Mickey Mouse

Acest film poate fi văzut în cinema doar sâmbătă și duminică. Eu am fost sâmbătă pentru că fetița mea se uită pe Disney Junior și iubește persoanele menționate. A fost un film interactiv pentru că a fost pusă să numere, să danseze și a captivat-o întru-totul. Așa cum am zis și mai sus, au fost episoade ale desenelor menționate, iar în pauză Mickey Mouse venea cu surprize noi și provocări.

Cristinuței mele i-a plăcut foarte mult și a fost foarte captivată de toate provocările avute. Nu a trebuit să stea pur și simplu pe un scaun. A avut timp să mănânce o mare parte din floricelele pe care și le-a luat, dar a și dansat ori de câte ori a fost nevoie

Mai aveți timp să vedeți acest film și duminică

Proiectul „Disney Junior În Cinema” este organizat pentru prima dată în România de Disney Junior în parteneriat cu Cinema City România și distribuit de Forum Film. Proiecțiile vor avea loc în zilele de sâmbătă, 23 martie, și duminică, 24 martie, în toate cele 26 de cinematografe Cinema City din țară: Bucureşti (AFI Cotroceni, Mega Mall, ParkLake, Sun Plaza), Arad (Atrium Mall), Bacău (Arena Mall), Baia Mare (VIVO!), Brăila (Brăila Mall), Cluj-Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Constanţa (City Park și VIVO!), Deva (Shopping City), Drobeta-Turnu Severin (Severin Shopping Center), Iaşi (Iulius Mall), Piatra Neamț (Shopping City), Ploieşti (AFI și Shopping City), Piteşti (VIVO!), Suceava (Iulius Mall), Târgu Jiu (Shopping City), Târgu Mureş (European Retail Park), Timişoara (Iulius Mall și Shopping City), Galați (Shopping City) și Râmnicu Vâlcea (Shopping City).

Biletele pot fi achiziționate direct din cinematograf sau online, accesând cinemacity.ro

You may also like

9 comentarii

  1. Ce idee tare. Poate ca nu mai sunt copil, dar tot m-as duce la cinema asa..intr-o vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.