5 avantaje ale achiziției produselor cosmetice din magazinele online

Lipsa timpului, oboseala sau prioritățile sunt factori care te împiedică să poți merge la cumpărături și cât de necesar îți este să-ți faci cumpărăturile, deși necesitatea e incontestabilă în cazul produselor alimentare, al produselor de îngrijire personală sau vestimentare. Achiziția produselor cosmetice este considerată o adevărată sesiune de shopping. Aici poți cădea pradă tentațiilor și poți ajunge să cheltui mai mult decât este necesar. Să optezi pentru cumpărături din magazinele online de produse cosmetice poate părea o alegere potrivită. Iată cinci avantaje care te pot încuraja să îți refaci astel stocul de produse de îngrijire și makeup:

Varietatea produselor

Marile magazine fizice au extrem de multe produse cosmetice și de îngrijire personală de unde le poți alege pe acelea de care ai nevoie. Există însă și posibilitatea de a păși pragul unui magazin și de a te lovi de stocurile epuizate, cazul în care depozitele au rămas fără anumite produse pe care urmează să le pună din nou la vânzare. Să faci achiziții online de aici este ideal pentru că în acest mod găsești mereu produsele preferate pe stoc. Poți citi cu atenție beneficiile acestora și poți să compari prețrile și modul lor de acțiune. În plus, ai suficient timp să te răzgândești cât timp navighezi pe site. Astfel, vei avea de unde alege ceea ce îți dorești.

Ofertele de nerefuzat

Comparativ cu magazinele fizice, costurile operaționale pentru un magazin online sunt mult mai reduse. Tocmai de aceea, în magazinele online ai prilejul de a te bucura de preturi mai mici. Poți alege parfumul preferat la un preț foarte avantajos.

Facilitățile magazinelor online

Pentru a merge la un magazin fizic de produse cosmetice și de îngrijire personală, ai nevoie de timp. Pierzi timp și bani în trafic, plus timpul petrecut în magazin. Magazinele online de produse cosmetice oferă transport gratuit al produselor, adesea fără a fi condiționat de o anumită sumă de bani. De multe ori ai bucuria de a profita de ofertele exclusive când achiziționezi produsele cosmetice din magazinele online. Poți primi coduri de reducere, ambalaje sau eșantioane cadou, ale unor produse ca acestea. Astfel, ai posibilitatea de a încerca produse noi și de a vedea ce ți se potrivește.

Posibilitatea de retur

Lumina din magazinele fizice poate fi înșelătoare. În cazul pudrelor, al fardurilor, al fondurilor de ten, te poți înșela în privința intensității sau nuanței lor. Este puțin mai dificil returul în magazinele fizice, în timp ce produsele achiziționate din magazinele online de produse cosmetice pot fi returnate dacă respecți anumite condiții, menționate în secțiunea dedicată a site-ului.

Achizițiile relaxate

Ai nevoie de un timp de gândire pentru a alege paleta de farduri de care ai nevoie sau luciul de buze mult dorit. Plasând comenzi din liniștea casei îți este mai ușor să iei cât mai corect deciziile. Tentația de a face cumpărături în exces nu mai este atât de mare. Poți sta linistită în pat și îți poți cumpăra produsele de îngrijire preferate.

Ție îți place să cumperi produse cosmetice online sau în magazinele fizice?

You may also like

20 de comentarii

  1. Eu fac shopping online cam in proportie de 50%, cosmetice cumpar mai mult de pe site-uri pt ca in cazul articolelor vestimentare sau de incaltaminte e mai sensibila treaba.

  2. Eu nu prea fac cumpărături online. Dacă e să cumpăr ceva, cumpăr doar cărți, deoarece acolo nu prea apar catastrofe. Cosmetice nu îndrăznesc să comand pentru că mi-e teama ca produsele care ajung la mine să nu fie ca cele de pe site. În plus, eu și în bagazin de-abia reușesc să-mi aleg un ruj.

  3. un singur lucru e dificil cand cumperi cosmetice online, acela cu alegerea nuantelor. Dar pentru cine stie exact ce nuanta i se potriveste si vrea, este intr-adeva o varianta economica si comoda de a face cumparaturi.

  4. Foarte faine punctele mentionate de tine! Si mie imi place sa fac shopping online. Este mult mai usor in unele momente si nu pierd asa mult timp daca stiu exact ce doresc.

  5. Intr-un timp preferam magazinele fizice, dar din cauza programului foarte incarcat din ultima vreme, am inceput sa cumpar cat mai mult din online.

  6. Eu sunt mai de moda veche asa si imi place sa merg in magazine si sa incerc produsele si sa le iau de acolo :))

  7. Doar teama de a nu primi aceeași nuanță pe care o văd pe site mă mai reține atunci când fac comenzi online. În rest, îmi place să fac cumpărături online.

  8. imi place sa cumpar produse cosmetice online, insa la parfumuri si la fonduri de ten nu prea m-am bagat caci sigur nu gasesc ceea ce trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.