Cosmetice cu miros de trandafiri bulgărești

Mi-am cumpărat câteva cosmetice din Bulgaria cu miros de trandafiri. Toate produsele achiziționate au un miros plăcut de trandafiri și din câte am auzit consistența este ok și prețurile sunt mai mult decât accesibile. Erau persoane din grupul meu care spuneau că produsele sunt calitative și asta m-a motivat să fac și eu câteva achiziții.

Mi-am cumpărat o cremă de zi, o cremă de seară, o loțiune de corp, un gel de duș, o cremă de mâini și o cremă de mâini cu iaurt de Bulgaria.
Cremele aveau şi testere şi am avut posibilitatea să le încerc puţin în magazin. Consistenţa lor mi-a plăcut și asta m-a determinat să îi iau și mamei o cremă de zi și una de noapte ca să se poată răsfăța. Îmi place că nu sunt grase şi îmi place şi mirosul fin de trandafiri. Mirosul nu este persistent și după câteva minute dispare. Nu este deloc deranjant,
Până acum am încercat de vreo 2 ori loţiunea de corp care are şi ea tot o consistenţă uşoară şi nu este foarte hidratantă. Aş putea să o asemăn cu loţiunea de corp de la Balea. Mirosul persistă şi pe hainele cu care te îmbraci.
La magazine mai puteai găsi pe lângă produsele cu trandafiri de Bulgaria şi produse cu iaurt de Bulgaria.

Din gama produselor cu iaurt de Bulgaria nu am încercat decât crema de mâini. Nu vroiam să-mi fac un stoc prea mare de creme pentru că riscau să rămână uitate în sertarul cu cosmetice și să-mi pierd interesul pentru ele.

Mi-am cumpărat o cremă de mâini cu iaurt de Bulgaria care are un miros mai fresh şi mi-a plăcut foarte mult … chiar înclin să cred că această cremă îmi place cel mai mult din toate produsele care le-am folosit în ultimul timp. Este o cremă ușoară care intră rapid în piele și nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață și în același timp este foarte hidratantă. Important este că am făcut o investiție bună și că în toată casa miroase numai a trandafiri.

Ce părere aveţi despre aceste produse? A mai folosit cineva aceste produse?

 

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.