Accesorii care țin pasul cu telefoanele inteligente

Atât telefoanele mobile, cât și tabletele, laptopurile și computerele sunt în continuă perfecționare. Dacă ar fi să le comparăm în timp, am observa că s-au subțiat mult de tot, funcțiile acestora s-au diversificat, iar viteza de operare a lor a crescut simțitor.

În trecut, un telefon mobil se încărca în 6-8 ore, iar dacă nu era respectat ciclul de încărcare, acesta se defecta. De asemenea nu era recomandat să se utilizeze dispozitivele în timp ce se aflau la încărcat.

Telefoanele inteligente actuale se încarcă 100% în cel mult 2 ore, dar la fel de adevarat este că se și descarcă ultrarapid. Fiindcă cu ajutorul lor intrăm pe rețelele de socializare, dăm like-uri, postăm filmulețe sau fotografii, vizionăm filmulețe.

Accesorii inteligente pentru telefoane

BrandGSM oferă accesorii gsm de top puse la dispoziția clienților care țin pasul în ceea ce privește performanța cu dispozitivele inteligente pe care le posedăm. Pe site-ul oficial al magazinului găsim huse de cea mai bună calitate, care nu restricționează în niciun fel accesul la telefon, cabluri type C și încărcătoare auto.

Ne bucurăm că au apărut încărcătoarele universale, iar în cazul în care plecăm la drum și am uitat acasă încărcătorul, putem împrumuta unul de la recepția hotelului sau de la un prieten să nu stăm fără telefon. Am devenit dependenți de telefoane și de rețelele de socializare și avem nevoie de cabluri type C. Mai ales că producătorii de telefoane au în vedere mufa usb tip C, iar producătorii de accesorii trebuie să țină pasul cu dispozitivele, exact cum spuneam la început.

Aceste cabluri aduc multe avantaje care le transformă în Must have. Iată care sunt acestea:

-viteza mare de încărcare a datelor care este prioritară astăzi, când ne confruntăm cu o criză acută de timp.

-împletitura textila care intră în componența lui îi sporește rezistența cu până la 50 %

-fiind construite la 90 de grade permit utilizarea telefonului în timp ce se află la încărcat

-pot fi folosite pentru toate dispozitivele pe care le deținem

-în magazinul prezentat mai sus există cabluri cu lungimi mai mari, când se dorește depărtarea de priză și mai mici, când dispozitivele pot fi lăsate aproape de sursa de electricitate.

-sunt garantate, atât de vânzători, cât și prin evaluarile clienților multumiți, în plus sunt produse originale de la Apple și Samsung și brand-uri premium precum Devia, Baseus, Mcdodo sau Lemontti.

Indispensabile sunt și incarcatoare auto fiindca până ajunge la serviciu, ne trezim cu telefonul încărcat în cazul în care nu am avut timp să facem acest lucru acasă sau am avut o avarie la alimentarea cu energie electrică la domiciliu.

Brandgsm.ro pune la dispoziția cumpărătorilor cele mai bune încărcătoare auto cu cablu inclus. De asemena tot în acest magazin specializat în cele mai utile accesorii pentru telefoane mobile și alte dispozitive găsiți încărcătoare auto care permit încărcarea mai multor dispozitive în același timp, să nu stați la rând sau să vă certați pe tema: cine își încarcă primul telefonul. Am asistat la o astfel de scenă, când copilașul dorea să fie încărcat telefonul lui să facă poze, iar părinții pe al lor, fiindca vorbeau cu clienții la telefon.

Există încărcătoare originale care servesc și ca suport pentru telefon, dar și ca unealtă (ciocan) de spart geamul în caz de urgență.

You may also like

5 comentarii

  1. Sunt printre putinii vanatori corecti de pe piata. De la ei e si recomandat sa cumparam orice accesoriu pentru telefonul nostru sau pentru gadgeturi in general pentru ca au o gama larga de produse si majoritatea le incerci inainte sa pleci acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.