O vară fără insecte cu ajutorul lui Sano

Insectele nu mi-au plăcut niciodată și cu siguranță n-am să le accept vreodată în casa mea. Problema este că, uneori, se întâmplă și lucruri pe care nu ni le dorim și atunci trebuie să găsim cele mai bune soluții. Dacă o muscă poate intra absolut accidental în casă, un țânțar se furișează ușor pe lângă tine când intri în casă, un gândac poate reprezenta un semnal de alarmă. Tocmai din acest motiv Sano are soluția pentru toate aceste probleme.

O casă curată fără nici o insectă

Am locuit la casă o bună perioadă de timp. La casă mi se pare tare complicat să ții în frâu această problemă. Apare câte o chestie ca din pământ și nu mă pot împăca deloc să văd vreun țânțar la mine în cameră pentru că nu pot dormi. Luni bune am dormit cu acel gen de aparat în priză care funcționa cu pastile doar pentru a fi sigură că pot dormi bine.

Recent am descoperit produsele Sano care au o gamă foarte largă de acoperire pentru diverse insecte nedorite. Eu știam de produsele lor de curățenie și am fost plăcut impresionată să pot încerca și aceste produse.

Colecția de insecticide Sano

Pentru ca insecticidul să dea cele mai bune rezultate, este indicat să fie folosit  acel produs pentru insectele care provoacă probleme. În acest fel, rezultatele ar trebui să se vadă într-un timp scurt. Dintre toate produsele disponibile în gama lor, eu mi-am ales 3 produse.

Sano K-Universal 2 in 1

Elimină insectele zburătoare și târâtoare! 2 în 1 distruge instant insectele zburătoare și târâtoare, din casă și exterior. Cu activitate nocivă îndelungată pentru insectele târâtoare. Tubul special atașat facilitează pulverizarea în locuri înguste, greu accesibile. Pulverizaţi direct în crăpături, în spaţiile de acces în casă, de-a lungul pereților şi pe muşuroaie. Când aplicati depărtaţi oamenii şi animalele de companie. Repetați procedeul atunci când este necesar.  Disponibil în recipient spray de 500ml.

Sano K-300+

Conține o formulă puternică pentru tratamentul preventiv și periodic împotriva insectelor. Distruge efectiv toate insectele care se târăsc, în special gândacii. Nu este nevoie de personal calificat pentru dezinsecții. Pulverizați în dulapurile din bucătărie (dar nu direct pe alimente), sub chiuvete, în spatele și sub frigider, în coș și în jurul coșului de gunoi, în crăpături și colțuri, în jurul ușilor și ferestrelor. Pulverizați direct pe insecte pentru a le distruge instant. Repetați tratamentul la fiecare 1-2 luni sau când apar insecte. Disponibil în recipient spray de 400ml si 630ml

Sano K-600+

Elimină muștele, tânțarii, moliile dar și alte insecte târâtoare! O formulă de insecticid „uscat”, cu un parfum plăcut.  Poate fi pulverizat direct pe haine, pături și articole ce nu pot fi spălate, precum tapiserii sau cărți. Nu pătează și nici nu lasă urme pe suprafața tratată. Conține o concentrație ridicată de ingredienți activi cu grad scăzut de toxicitate: Neo-Pynamin – care paralizează instantaneu insectele și Sumitrin – care le omoară rapid. K-600+ poate fi folosit și în cameră, împotriva gândacului de argint și a acarienilor care se ascund în covoare și carpete. Disponibil în recipient Spray 500ml.

You may also like

23 de comentarii

  1. solutiile astea universale sunt preferatele mele pentru ca imi cumpar un singur produs, nu investesc si nu ocup loc in debara cu mai multe, si sunt acoperita complet impotriva atacurilor mai multor tipuri de insecte. Produsele astea de la Sano nu le-am incercat inca, dar promit sa ma uit dupa ele la raft.

  2. Si mie mi-ar trebui. Eu nu am plasa la geamuri pt ca am pisici care ies afara pe geam (si pt ca as avea o usoara senzatie de inchisoare soft, daca as avea toate spatiile acoperite, fie ele si cu plasa) si vara intr-adevar am probleme, mai ales cu mustele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.