Mici cadouri pentru mine și pentru EL de la Adona

Adona este un site cunoscut de accesorii. Se găsesc nenumărate modele de genți și accesorii pentru femei, dar și pentru bărbați. Mi se întâmplă frecvent să intru pe site și să analizez o mare parte dintre produsele de care mă simt atrasă. Asta s-a întâmplat când am auzit că trebuie să cumpăr un cadou pentru un bun prieten. Fiind în pană de idei, mi-am adus aminte de Adona și am căutat câteva lucruri interesante pe site. Să vă arăt cum s-a înnoit toată lumea.

Rucsac negru de damă de la Adona pentru mine

Rucsacul mi-a devenit bun prieten încă de când am devenit mămică. Până atunci nu-i înțelegeam utilitatea și acum nu mă mai pot despărți de el. Este practic pentru că-mi oferă libertate de mișcare și util pentru că spațiul este suficient de mare pentru a-mi lua destul de multe lucruri cu mine. Asta a fost și ideea pentru care am ales acest rucsac de la Adona.

Acesta este un rucsac în toată regula. Adică este cel mai mare rucsac al meu și, implicit, unul dintre cele mai spațioase. În partea de jos are un fermoar care are un spațiu foarte mic. Ar încăpea un pix sau un lucru extrem de mic. Pe spatele rucsacului se află un buzunar care este util pentru că poți pune lucruri micuțe pe care să le găsești rapid.

Interiorul este compus dintr-un spațiu mare cât tot rucsacul și are buzunare interioare în fața rucsacului și interiorul spate este prevăzut și cu femoar. Este un spațiu frumos compartimentat și sunt foarte utile acele buzunare. Pentru mine este foarte practic.

Set Pierre Cardin cadou

Setul Pierre Cardin l-am ales pentru a-l dărui. Ambalajul este foarte elegant și este perfect pentru a fi oferit unui bărbat. Această marcă se găsește pe Adona și este locul de unde am preferat să-mi cumpărăturile. Un alt motiv pentru care am ales acest cadou a fost și prețul foarte ok pentru un portfofel  și o curea din piele naturală.

Cutia este cochetă și frumos compartimentată. Poate fi folosită ca și spațiu de depozitare pentru curea sau portofelul în momentul în care nu sunt folosite. Detaliile sunt absolut interesante și brandul apare cochet în discret pe ambele produse. 

Geantă bărbați

Geanta pentru bărbați am luat-o pentru scumpul meu soț și până la urma a ajuns la tata. Și-a dorit-o el mult mai mult și pentru că are mai multe lucruri de purtat zilnic cu el am decis să i-o dau lui. I-am promis soțului că îi cumpăr și lui una cu prima ocazie. Mă bucur că am găsit înțelegere și că am putut mulțumi pe toată lumea.

Compartimentarea este extraordinară. are multe buzunare interioare și exterioare. este foarte ușor să te organizezi cu ajutorul ei. Este perfectă pentru bărbații care au nevoie de multe documente.

Ce părere aveți de alegerile mele? Vă face ceva cu ochiul?

You may also like

13 comentarii

  1. ce fain e ghiozdanul, in ultimul timp si eu cochetez cu ideea de a avea un ghizdanel de genul…mai ales ca poti baga chestii mai multe mai ales cand mergem in parc cu piticul…

  2. Imi place tare mult rucsacul. Sa il porti sanatoasa! Si portofelul si cureaua chiar sunt de calitate. Stiu pentru ca am cumparat si noi anul trecut un set de la Adona pentru un profesor. Tot de la ei am si eu o geanta mare, colorata, de umar, de care sunt tare mandra.

  3. Imi place rucsacul de mor si oricum eu doar rucsacuri port in ultima vreme. Iar setul ala Pierre Cardin e perfect pentru al meu ca vine imediat ziua lui si nu stiam ce sa-i iau.

  4. Rucsac am si eu și mi se pare tare util, practic si e tare incapator.Mi se pare frumos din partea ta ca te-ai gandit si la sotul tau, asa fac si eu, ceva pentru mine, ceva si pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.