Bijuterii Circle of Life – unitate, perfecțiune, armonie

La baza colecției Circle of Life se află bijuterii circulare care îmbină simplitatea cu eleganța clasică. Colecția se bazează pe ideea reducerii bijuteriei la esența sa minimă, fiind creat astfel un acesoriu modern și plin de stil.
Cercul Vietii este un termen simbolic pentru seria de evenimente care se desfașoară pe pământ, care ne aduc de la leagăn la mormânt, prin urcușuri și coborâșuri, dragoste și nenorocire și așa mai departe.
Totul se repetă într-un cerc continuu…

Întreaga colecție Circle of Life poate fi găsită pe site-ul celor de la Chic Bijoux. Nu sunt la prima mea comandă pe acest site și am mai avut și în trecut tangențe cu acesta. Vedeți aici ultimul set achizionat pe care-l folosesc ori de câte ori am nevoie. Din ultima colecție lansată mi-am luat 2 produse pe care le ador și care le port destul de des.

De ce am apelat la Chic Bijoux și ce am ales pentru a doua comandă

Chic Bijoux este o firmă care comercializează produse lucrate manual din Argint 925. Este un brand 100% românesc, cu sediul în Cluj Napoca, și este un cunoscut producător de bijuterii si accesorii. Bijuteriile sunt lucrate cu atenție în cele mai mici detalii și am o mare încredere în produsele lor.

Persoanele care mă urmăresc știu că port cercei rotunzi și că apelez la ei ori de câte ori este nevoie. Am foarte multe perechi de cercei rotunzi și evident că niciodată nu mă dau în lături de la o pereche nouă. Chiar dacă este un model diferit sau chiar dacă are un mic detaliu care îl diferențiază de modelele pe care ledețin, aleg tot felul de cercei rotunzi.

Alte accesorii nu prea port. Foarte rar apelez la lanțuri sau brățări. M-am dezobișnuit să mai port astfel de lucruri și apelez la ele doar ocazional. Am ales o brățară cu o perluță finuță din simplu motiv pentru că cununat și aveam nevoie de o brățară elegantă, iar aceasta era perfectă pentru a-mi completa accesoriile.

Detalii despre produsele alese de pe Chic Bijoux

Cerceii rotunzi sunt clar preferații mei. Aceștia sunt din Argint 925 Rodiat pentru o strălucire mai intensă și o rezistență mai mare în timp. Eu i-am primit într-un săculeț drăguț pe care este imprimat numele firmei. Acest săculeț mi se pare perfect pentru depozitarea acestora în momentul în care nu-i am la ureche. Exceptând faptul că îmi plac mult ca și model, mi se pare genial că s-a lucrat și la protecția acestora.

 Pot să spun că am avut multe experiențe neplăcute în trecut datorită faptului că cheița cerceilor cu șurub nu ținea foarte bine și cădea. Acest lucru ducea de multe ori și la pierderea unui cercei. Am foarte multe perechi descompletate din acest motiv. Având în vedere că acești cercei rotunzi sunt cu șurub,mă bucur să văd că tija cercelului are 2 canale. Cheița se oprește în acele canale și este destul de greu ca aceasta să cadă pur și simplu accidental. Consider că acesta este marele plus al acestora.

Brățara etse perfectă pentru un eveniment special și o mână finuță și delicată. Eu am purtat-o la o petrecere aparte și mi-a plăcut tare mult cum s-a văzut. Are un sistem simplu de închidere, dar foarte sigur. Are un fel de întorsătură în dreptul cercului principal și nu mi s-a deschis accidental absolut deloc.

Aceste două produse îmi plac foarte mult și consider că am făcut cele mai bune alegeri. Dacă vedeți și voi ceva drăguț pe site, eu cred că puteți apela cu încredere. Fiecare comandă este livrată în cutie sau săculeț și produsele au GARANȚIE un an. Dacă folosiți codul ChicRokolla beneficiați de o reducere de 15% din comanda voastră.

You may also like

15 comentarii

  1. stii ca eu sunt pasionata de cercei, deci mie imi plac mai mult cerceii decat bratara :D. NU ca bratara ar fi urata. Este destul de simpla si finuta, doar ca eu nu prea port genul acesta de bujuterie.

  2. Eu sunt fan bijuteriimaiimi pkac mult bratarile ,asa incat admir mult bratara ta
    Si cerceii sunt foarte draguti
    Sa-i porti cu mult drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.