Cum poți face o femeie fericită! 3 idei care te pot scoate din încurcătură

Bărbații consideră că femeile sunt greu de mulțumit. Este important să cunoști femeia de lângă tine și să fii convins  că femeia se raportează și la cadourile primite anterior și vrea din ce în ce mai mult. Nu consider că material trebuie să cheltuiești o sumă mai mare și că poți surprinde plăcut și cu prețuri accebile și cu foarte multă imaginație.

În primul rând trebuie să cunoști persoana de lângă tine pentru a face fericită o femeie. Să cunoști câteva lucruri despre persoana pe care vrei s-o impresionezi este esențial. Evident că aici sunt diverse categorii la care te poți raporta și de care trebuie să ții cont pentru a avea succes și totuși vreau să punctez în linii mari niște idei care sunt general valabile.

1. Femeile iubesc buchetele de flori impresionante

Chiar aș dori să știu dacă este vreo femeie care nu iubește florile. Fiecare femeie este atrasă de acestea. Pot fi buchete de flori simple care să spună cât o sută de cuvinte sau chiar se pot atașa diverse mesaje buchetului pe care urmează să-l dăruim. Surpriza este cu atât mai mare cu cât putem oferi buchete de flori online. Consider că acest mod de a dărui este cu atât mai apreciat pentru că surpriza este de proporții.

2. Un parfum poate învălui femeia în mister

Niciodată nu ai prea multe rochii sau prea multe parfumuri. Este de-a dreptul dificil să cumperi unei femei haine. Femeile sunt mult prea pretențioase și stilul vestimentar diferă de la o persoană la alta și totuși această regulă nu este valabilă pentru parfumuri.  Parfumurile se potrivesc unei anumite tipologii de femeie și cred că mergând pe linii generale, poți impresiona plăcut o femeie cu un parfum bun.

3. O bijuterie va scoate din anonimat o femeie

O bijuterie poate arăta diferit în funcție de persoana care o poartă și de atitudinea acesteia. Un diamant nu arată la fel de bine pe mâna oricui. O pereche de cercei din aur alb poate fi opțiunea perfectă pentru o persoană rafinată care iubește acest metal nobil. Pentru persoanele care dispun de un buget mai mare, varianta la set poate constitui cel mai perfect cadou. În felul ăsta nu va mai fi nevoie să asorteze singură brățara cu inelul sau cu cerceii.

Cadoul poate fi oferit în funcție de propria inspirație. Se poate oferi un simplu buchet de flori, dar la fel de bine combinația între un parfum și un buchet de flori poate fi la fel de potrivită. Totul ține de cât de mult vrei să impresionezi și evident de buget!

You may also like

18 comentarii

  1. daca ar fi dupa mine, as vrea sa le primesc pe toate 3. As fi in culmea fericirii. Dar, daca trebuie sa aleg doar una din cele trei variante cadou, cred ca as merge pe flori doar daca ar fi vorba de un trandafir criogenat. Altfel, as prefera bijuteria.

  2. Îmi place mult acel pandativ, e deosebit! Într-adevăr lucrurile simple, dar venite din inimă, pot face minuni. Totodată, îmi place și un parfum, dar discret, iar florile le prefer, dar nu sunt de durată. Pe când, gesturile și dragostea, da.

  3. Banuiesc ca multe femei fac figuri chiar si atunci cand, de fapt, le place ceva, si de aceea barbatii nu mai stiu cum sa le faca pe plac. Dar as zice ca florile sau o bijuterie deosebita magulesc orice femeie… Insa trebuie cunoscute bine gusturile ei. Nu apreciez un buchet de flori de camp, spre exemplu, asa cum un gablonz mi se pare de un gust indoielnic. Stiu ca gestul conteaza, dar in valoarea cadoului sta si valoarea mea din ochii lui.

  4. Exact, cu aceste lucruri nu ai cum sa dai gres! Si eu ador florile, bijuteriile, parfumurile. Si mai noi gentile, pantofii, machiajul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.