Anvelope Uniroyal AllSeasonExpert 2

Producătoul de anvelope Uniroyal a lansat modelul AllSeasonExpert 2 menit să înlocuiască vechiul model, AllSeasonExpert, punând accent pe siguranța în rulare, pe tot parcursul anului. După cum era de așteptat, Uniroyal a dezvoltat noua anvelopă cu scopul principal de a arăta excelente calități pe carosabil umed.

Designul benzii de rulare este unul direcțional, similar modelului de iarnă, fapt ce promite o evacuare foarte eficientă a apei și zăpezii topite de pa banda de rulare. De asemenea, Uniroyal AllSeasonExpert 2 utilizează tehnologia Shark Skin (piele de rechin),  inovație a producătorului de anvelope Uniroyal, ce presupune imitarea structurii solzilor de rechin, cu scopul de a elimina cât mai rapid apa de pe suprafața anvelopei. Aceasta este canalizată printr-o serie de caneluri special proiectate pentru a asigura rularea în siguranță la viteză ridicată în condiții de șosele acoperite cu apă.

Potrivit inginerilor de la Uniroyal, partea centrală a benzii de rulare conține un bloc neîntrerupt de cauciuc și împreună cu umerii proeminenți ai acesteia garantează o foarte bună stabilitate atât în linie dreaptă, cât și pe viraje strânse. Lamelele aderente, dispuse pe blocurile de cauciuc contribuie la îmbunătățirea tracțiunii pe zăpadă, asigurând în același timp distanțe reduse de frânare. 

Uniroyal AllSeasonExpert 2 este disponibil pentru jante cu diametrul între 13 țoli și 16 țoli, rușind să obțină clasele B de frânare pe ud pe majoritatea dimensiunilor – o singură dimensiune a obținut clasa B. În ceea ce priveste consumul de carburant, majoritare sunt clasele F și E, însă și aici o dimensiune a reușit o performanță mai buna (clasa C).

 

  Vezi oferta completa, pentru o gama variata de dimensiuni pe www.e-pneu.ro

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.