Vrei să vinzi sau să cumperi ceva? Soluția poate veni de la o casă de amanet

Amanetarea unor produse către o casă de amanet poate fi solușia salvatoare și rapidă de a face rost de bani. Este o soluție pe termen scurt sau mediu. Asta depinde de cât de repede suntem dispuși să rambursăm suma sau de perioada pe care vrem să lăsăm un produs. Fie că suntem într-o situație grea și avem nevoie de o anumită sumă de bani sau vrem urgent să cumpărăm un produs la un preț bun, la casa de amanet ne putem rezolva această problemă.

Avantaje oferite de o casă de amanet

Dacă avem nevoie de o sumă de bani într-un timp foarte scurt, o casă de amanet ne stă la dispoziție. Comparativ cu băncile, la o casă de amanet avem nevoie doar de buletin și de produsul sau obiectul ce urmează sa facă obiectul actului de amanetare. Durează doar câteva minute valorificarea și completarea unui formular și putem intra în posesia sumei de banii oferite pentru valoarea bunului nostru.

Astăzi marile case de amanet primesc și alte bunuri de valoare nu doar bijuterii. Telefoane mobile, laptopuri, televizoare, camere foto și chiar și mașini. Toate aceste bunuri pot fi duse la amanet. Nu toată lumea are bijuterii valoroase. Dar, oricine are un telefon mobil sau un televizor. Astfel că în situația în care avem nevoie de o sumă de bani urgent aceste bunuri pot fi duse la casa de amanet. În timp ce instititutiile financiare bancare solicită taxe și comisioane asupra sumelor împrumutate, la amanet dobânda este foarte mică și suma dobânzii ține de perioada pentru care bunul a fost lăsat la amanet.

O casă de amanet nu doar că practică procedura de amanetare, dar avem șiopțiunea să poată să vândă produsul nostru în cazul în care nu ne dorim să luam produsele înapoi de la amanet.

Avantajele de a cumpăra de la o casă de amanet

Produsele care sunt vândute de către casa de amanet sunt cele pe care si alte persoane le-au vândut sau pe care nu au mai putut să le recupereze. Acestea sunt puse la vânzare de către casa de amanet. Înainte de a fi amanetate, acestea sunt supuse verificărilor și astfel vom avea garanția că vom avea un telefon sau un laptop în cea mai bună stare și la un preț foarte bun. Investiția în aur este una sigură pentru ca aurul nu își pierde niciodată valoarea, ci din contră. Bijuteriile de aur vândute sau amanetate către casa de amanet sunt puse la vânzare după un anumit timp.

Putem cumpăra bijuterii de la amanet la un preț foarte bun. În plus, să alegem să investim în aur nu este o idee deloc rea orice fel de achiziție sau vânzare am dori să facem de la casa de amanet. O casă de amanet este o alternativă sigură și care oferă condiții clare de rambursare. Multe case de amanet au drept clauză reducerea sumei totale de rambursare dacă se restituie împrumutul înainte de data scadentă. O casă de amanet este o instituție care ne ajută să ieșim din impas în situațiile de criza. Fie că vrem să amanetăm ceva sau să cumpărăm de la o casă de amanet avem doar de câștigat.

i apelat vreodată la serviciile unei case de amanet?

You may also like

18 comentarii

  1. Am apelat o singura data la amanet pentru a vinde ceva, dar am mers de mai multe ori in casele de amanet pentru a-mi cumpara bijuterii pentru ca stiu ca de acolo le iei mai ieftin. Nu am mai fost de mult, deci nu stiam ca acum poti cumpara aratea chestii de la amanet, pe langa bijuterii.

  2. Dată fiind experiența de viață, am reușit să am informații despre mai toate aceste alternative. Casa de amanet este o soluție în caz de ” avarie”, de cealaltă parte, o adevărată soluție de a investi. Acum, în funcție de situația cu care se confruntă fiecare, alege soluția potrivită.

  3. Eu am apelat mai demult la serviciile lor din motive financiare, am vandut si am si cumparat aur de la amanet dar m-am lasat de aceasta practica.

  4. Nu am lasat niciodata ceva la amanet dar recunosc ca am cumparat de acolo niste bijuterii pentru ca era mult mai bun pretul la aur decat in alte locuri.

  5. nu am apelat niciodata la o casa de amanet, nici pentru a vinde, nici pentru a cumpara. dar daca zici ca-s atat de multe produse in oferta… pai atunci chiar trebuie sa fac o vizita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.