Cum să ai un ten mai luminos cu ajutorul vitaminei C și multe alte beneficii

Un ten frumos și strălucitor este visul oricărei persoane. Cu toții acordăm atenție îngrijirii personale și nu neglijăm pielea. Astăzi avem la dispoziție resurse care ne ajută să avem tenul dorit fără prea mult efort. Este important să ne informăm și să ne îngrijim cât mai corect pentru a avea un ten de inviat. Vitamina C pe care o  are un rol mare în obținerea unui ten strălucitor. Ea este benefică atât organismului cât și pielii.

Vitamina C aliatul contra ridurilor

Vitamina C lipozomala acționează în profunzimea pielii, ajutându-i și contribuind la menținerea fermității sale. Colagenul este unul dintre elementele care se regăsesc la nivelul întregului corp uman, mai ales la nivelul pielii. Practic, colagenul reprezintă o rețea de rezistență a pielii, iar lipsa acestuia conduce la formarea și apariția ridurilor. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, colagenul se pierde și ne confruntăm cu apariția ridurilor. Vitamina C lipozomală este ideală pentru o mai bună funcționare a pielii.

Vitamina C contribuie foarte mult la formarea colagenului. Senzația de piele uscată, care strânge, este foarte neplăcută. Altrient C ajută la redarea elasticității pielii, oferindu-i luminozitate și devenind mai fină la atingere. Vitamina C contribuie semnificativ la frumusețea și sănătatea pielii. Altrient C ajută foarte mult la procesul de refacere și menținere a sănătății pielii. Aceasta nu doar că ajută la refacerea colagenului pielii, dar are și un puternic efect antioxidant la nivelul pielii. Ajută la combaterea radicalilor liberi și oferă pielii un aspect cât mai sănătos.

Altrient C este ideal în zilele în care avem parte de soare puternic, sau atunci când noi ne expunem un timp mai îndelungat la soare. Acidul ascorbic împiedică efectele razelor UV să se răsfrângă asupra pielii. În cazul rănilor pielii, vitamina C se dovedește a fi un remediu ideal. Pielea lezată necesită vitamina C pentru a se reface.

Vitamina C ajuta la bună funcționare a vaselor de sange

Colagenul nu se regăsește doar la nivelul epidermei, el se regăsește și la nivelul structurii vaselor de sânge. Pentru un sistem vascular sănătos este nevoie de vitamina C la nivelul organismului. Vitamina C lipozomală acționează foarte bine atât în interiorul organismului cât și la exterior, la nivelul pielii. Acționând din interior, ajută atât pielea cât și organismul.

Întărește sistemul imunitar

Vitamina C este aliatul organismului în lupta contra radicalor liberi și dăunătorilor de genul paraziților, virusurilor și microbilor. Vitamina C reface și întinerește organismul. Întărește sistemul conjunctiv și ajută la fortificarea pereților vaselor de sânge.

Vitamina C este ideală pentru a ne bucura de o piele frumoasă și luminoasă, dar și pentru sănătatea întregului organism.

Voi consumați Vitamina C?

You may also like

17 comentarii

  1. Vitamina C chiar nu trebuie sa ne lipseasca din organism. Eu nu as lua suplimente care sunt gandite strict pentru frumusete, dar in cazul atsa, fiind vorba de vitamina C care are grija si de imunitate, promit solemn sa caut aces produs.

  2. In perioada aceasta chiar am nevoie de un aport de vit C. Simt ca sunt mai putin energica. Ma bucur sa aud ca produsul acesta ajuta si tenul. Win-win!

  3. Eu nu consum, dar ar trebui sa o fac. De cate ori ajung la doctor imi zice ca am lipsa de vitamina C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.