Zâmbește cu încredere cu o dantură impecabilă. Implantul dentar – soluția optimă pentru dinți perfecți

Este foarte important să avem o dantură impecabilă pentru a putea vorbi cât mai clar, pentru a mânca pe cât de bine putem și pentru a râde cu gura până la urechi. Din diverse motive, fie neglijența sau o vizită târzie la medic, putem avea probleme cu dantura. Dinții joacă un rol important în structura feței noastre din punct de vedere estetic. Se întâmplă să ajungem într-un stadiu în care nu mai putem salva dinții noștri. Soluția medicală stomatologică cea mai potrivită este un implant dentar.

Ce este un implant dentar

Înlocuirea dinților pierduți se face printr-un implant dentar, o soluție modernă și eficientă de înlocuire a dinților pierduți. Un implant dentar reprezintă o piesă din titan pur care are, de regulă, formă de șurub. Cu ajutorul acestuia se creează o rădăcină artificială prin osul maxilarului.

Avantajele unui implant dentar

Un procent foarte mare al populației este afectat de probleme stomatologice. Mulți pacienți se confruntă cu lipsa dinților. Pentru că ne dorim să avem dantura completă și sănătoasă, avem o soluție ideală. Implantul dentar înlocuiește cu succes golul lăsat de pierderea dinților. Acesta prezintă numeroase avantaje. El oferă un aspect estetic foarte natural și ireproșabil. Nu doar că are un aspect atrăgător, dar nu este deloc incomod.

Un implant dentar ne ajută să vorbim normal, să mâncăm orice ne dorim fără a întâmpina probleme. El prezintă un avantaj mare pe care nici măcar dinții naturalii nu îl au. Acesta, fiind realizat dintr-un material de o calitate foarte bună, nu se cariază. Lucrările dentare realizate pe implanturi sunt foarte durabile și au o rezistență foarte mare în timp. Pot rezista până la 20 de ani fără a întâmpina probleme, dacă sunt îngrijiți corespunzător. Foarte mulți dintre noi suntem foarte reținuti în a alege un implant dentar datorită faptului că nu știm cat costa un implant dentar. Investiția merită realizată datorită avantajelor sale.

În plus, foarte multe cabinete acceptă diferite modalități de plată, ba chiar pun la dispoziția clienților și posibilitatea de a plăti în rate. Grație acestui implant dentar, masticația se va îmbunătăți, igiena dentară nu va mai avea de suferit.

În cât timp putem avea un implant dentar

Cu o rată de succes de 98-100%, în implant dentar poate fi montat ușor și rapid. După efectuarea anumitor investigații stomatologice, foarte mulți pacienți se pot bucura de aplicarea unui implant dentar intr-o zi. Datorită faptului că imită perfect structura dinților naturali, un implant dentar nu ridică probleme și nu creează disconfort, încă din prima lor zi de folosire. Este important să alegem cel mai bun implant dentar pentru a ne bucura de o dantură frumoasă și sănătoasă. Astfel vom avea o dantură completă și puternică. O dantură frumoasă este mereu la vedere și zâmbetul nostru ne ajută să o punem în valoare.

You may also like

21 de comentarii

  1. Cel mai bine este sa avem grija de dantura noastra si sa nu ajungem la aceasta solutie care este destul de costisitoare.

  2. Foarte util acest tratement, dar si foarte durabil. Imi pare rau ca mama nu a apelat la asa ceva si a decis sa si completeze dantura prin alta tehnica.

  3. Se spune ca zambetul unei femei este unul dintre cele mai importante atuuri si tind sa cred ca asa este.

  4. eu merg la stomatolog de 3-4 ori pe an tocmai in ideea de a repara rapid orice problema si nu a ajunge sa mai pierd vreun dinte si sa fie nevoie de implant dentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.