Wishlist Zaful de Valentine’s Day

În multe magazine au apărut deja reducerile și hainele de iarnă au prețuri mult mai mici. Cred că acum este momentul potrivit  să facem shopping. Cel puțin pentru mine, care sunt o împătimită a cumpărăturilor, acum pot găsi adevărate chilipiruri. Ce-i drept, pentru asta, trebuie să caut și să scotocesc și în momentul în care am găsit ceva bun, trebuie să comand instant pentru ca stocul să nu se epuizeze.

Zaful este site-ul meu de suflet. Aici găsesc oferte tentante tot timpul. Mi-am făcut un fel de ritual ca la cafea să verific noutățile adăugate pe site. În felul ăsta aflu și tendințele. Îmi place că pot găsi pe site lucruri mai futuristice, dar sunt și produse mai clasice pentru toată lumea.

Blugi – link

De exemplu, blugii de mai sus sunt în tendințe la momentul actual. Trebuie să recunosc că încă nu m-am obișnuit cu modelul și mi se par ușor ciudați. Prima oară când i-am văzut mă gândeam că nu voi purta niciodată această combinație. Lovindu-mă de acest model de mai multe ori pe site, parcă au început să-mi placă. Cred că mi-aș cumpăra și eu o pereche de genul.

Curea – link

Crăciunul a trecut, dar tot timpul există evenimente pentru care necesită să facem cumpărături. Pe 14 februarie este Valentine’s Day. Încă un motiv de bucurie și răsfăț pentru îndrăgostiți. Pe site găsim Zaful Valentines Day 2018 cu câteva oferte geniale de care ne putem bucura cu această ocazie. Chiar avem și niște idei de cadouri în cazul în care suntem în pană de idei. Eu îmi doresc cureaua de mai sus. Am niște rochii stil cămașă și vreau să-mi definesc talia cu ajutorul ei. Ar fi un prilej bun s-o primesc cu această ocazie sau, de ce nu, de 1 – 8 martie!

Geantă – link

Niciodată nu am suficiente genți. Îmi place să-mi cumpăr, să primesc și chiar să le ofer. Consider că acestea pot fi cele mai inspirate cadouri pentru o femeie. Modelul diferă de la o persoană la alta, dar bucuria este maximă când îți mărești colecția cu încă una. Mie îmi place  mult cea de mai sus. O văd potrivită pentru mai multe ținute și cred că mărimea este una potrivită.

Ce părere aveți de alegerile mele? Ați și voi în plan o comandă pa Zaful?

 

 

You may also like

7 comentarii

  1. Iti spun cu mana pe inima ca imi plac toate produsele in parte, toate au ceva foarte interesant si unic. Daca as fi in locul tau eu le.as lua pe toate..

  2. Blugii sunt cu NU la mine. Nu imi plac 😀 In schimb, geanta chiar imi place foarte mult si am stat sa o caut sa vad cat costa. Nu e nici ieftina, dar cred eu ca isi merita banii. Mai ales pentru o tipa cocheta ca tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.