Folia magnetică – aliatul afacerii tale

Lumea hand made este tot mai apreciată în ultima perioada. Fie că ne referim la produse personalizate pentru evenimente, cadouri , produse de marketing, cărți de vizită sau reclame, produsele care folosesc folia magnetică au devenit foarte căutate. Folia magnetică este un produs magnetic pe care îl regăsim sub diferite forme și dimensiuni.

Tipuri de produse care folosesc folia magnetică

Folia magnetică este foarte des întâlnită la produsele publicitare. Pozele magnetice folosesc astfel de produse. Le regăsim pe mașini și spații comerciale, le întâlnim la evenimente sub formă de cadouri și mărturii. Un astfel de produs este indispensabil pentru un cadou magnetic personlizat, dacă ne ocupăm de o mică afacere handmade. În marile târguri, cu prilejul unor evenimente sau festivaluri, putem remarca mici suveniruri sub forma unor magneți de frigider. Astfel de amintiri au un preț accesibil și se vând ușor, de aceea, o mică afacere cu suveniruri magnetice nu poate da greș. Folia magnetică este folosită și în cazul marcajelor industriale utilizate pentru echipamente de producție și linie de fabricație.

Remarcăm adesea reclame auto pentru o perioadî de timp scurt. Și în cazul acestora se folosește folia magnetică. Cărțile de vizită din material cartonat se deteriorează foarte ușor în timp. Cu ajutorul unei folii magnetice se pot obține cărți de vizită magnetice care sunt atrăgătoare și rezistente în timp. Utilizarea acesteia cuprinde mai multe domenii printre care și cel educațional. Literele, cifrele și construcțiile magnetice îi ajută pe cei mici să descopere mult mai ușor lumea.

De ce este atât de specială folia magnetică

Folia magnetică pare a fi un produs revoluționar datorită avantajelor sale, multiplelor utilizării și formelor variate sub care o regăsim. Aceasta se regăsește sub formă de rolă, sub forma adaptată anumitor dimensiuni sau pretăiată la anumite dimensiuni standard. În funcție de grosimea sa, folia magnetica se regăsește de la dimensiuni foarte mici, de la 0,3-0,4 mm până la grosimea de 1,5 mm. Folia magnetică poate fi adaptată și aleasă în funcție de caracteristicile sale și în raport de scopul nostru.

Atuurile utilizării foliei magnetice

Folia magnetică are o aderență superioară datorită compoziției sale de materiale magnetizate industrial. Această banda magnetica este ideal a fi cumpărată sub orice formă, chiar și la rolă, fiind foarte ușor de adaptat, cu ajutorul unui cutter sau unei foarfeci putem tăia dimensiunea dorită. Banda magnetică are o bună forță magnetică. O afacere în care se utilizează acest produs se poate extinde de la o gamă de produse la mai multe tipuri de produse. Folia magnetică este rezistența în timp, fiind foarte durabilă. Un alt atuu al acesteia este dat de posibilitatea de a putea fi folosit în combinație cu orice tip de materiale, fie ele rigide sau fragile, în forme curbate sau liniare.

Aceasta poate fi folosită atât în interiorul spațiilor cât și la exterior. Este foarte ușor de îndepărtat și are un aspect atrăgător. Folia magnetică se dovedește un aliat al unei afaceri cu mai multe tipuri de produse care sunt la căutare.

Ce fel de produse imprimate cu bandă magnetică ați folosit?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.