Costume de baie de pe Zaful

Zaful are niște costume extrem de interesante și niște modele foarte fistichii. Acum depinde de fiecare cât de îndrăzneață este ca să le poată purta. Eu sunt o fire ușor clasică și nu pot să zic că-mi doresc să atrag prea mult atenția asuprea mea. De cele mai mulote ori prefer costumele clasice cu 2 piese, dar se întâmplă uneori să mai ies ușor din tipare și să încerc și altceva.

Costumele de baie din 2 piese sunt perfect pentru mai multe tipuri de siluete. Chiar dacă și acestea se împart în fel și fel de categorii, trebuie să alegem unul care să ne avantajeze din punct de vedere al siluetei pe care o avem. Sânii mai mici pot fi puși în evidență cu un sutien cu push up, iar cei mai voluptoși trebuie susținuți și ridicați. La fel și în cazul slipului. Dacă nu avem un fund frumos, nu are rost să purtăm un slip tanga. Nimeni nu va fi atras de o vedere mai puțin plăcută pe anumite zone care nu sunt tocmai ok să le expunem. Dacă dați aici un click veți vedea mai multe modele de costume de baie din 2 piese.

Costumele de baie cu totul sunt mai pretențioase. Eu am încercat anul trecut unul și nu prea m-a avantajat sub nici o formă. Nu am burta foarte mare, dar acel puțin care era, se vedea numai bine prin costum și ieșea în evidență. Nici în partea de sus n-am fost foarte avantajată. Chiar dacă avea niște cupe care te ajutau și susținea oarecum sânii, nu pot să spun că arătau foarte bine. Poate că nici modelul de mine nu a fost potrivit, dar eu știu clar că nu este pentru mine. Pentru persoanele care au un corp perfect sau aproape perfect, îl pot încerca. Mai multe modele aici ⇒ more.

Tot timpul am fost de părere că trebuie să ne punem corpul în evidență atunci când arătăm bine. Acum este momentul să lăsăm lucrurile frumoase la vedere. Vom avea timp să le ascundem la bătrânețe. Până acum eu am mers pe principiul ăsta și n-am avut reclamații. Nu-mi place să mă îmbrac vulgaqr, dar nici să-mi pun batic pe cap. Crop top bikini here este categoria care scoate cel mai bine în evidență ținutele frumos sculptate.

https://www.zaful.com/s/vintage-swimwear/

Costumele de baie vintage sunt și ele oarecum dificil de purtat. Acel slip care acoperă abdomenul nu este responsabil pentru a camufla burta. Aceasta va ieși și mai mult în evidență. De preferat să fie purtat acest costum tot de o persoană cu puține forme. Cel mai sigur ar trebui să apelați la un costum de baie în 2 piese mai clasic. Cu acela este mai greu să dați kicks.

Ce fel de costume de baie vă plac? Modelele de pe Zaful vă atrag?

You may also like

54 de comentarii

 1. Desi nu prea merg la mare si nu prea port costume de baie, imi place mult modelul rosu, primul. ma atrage si culoarea, si modul cum a fost gandit si parca si materialul este putin mai bun. Anul asta cica se poarta mult costumele de baie tankini, dar alea sunt mai mult asa de parada. Cum te bronzezi cu ele?

 2. ahh la cat de rece este afara un articol ca acesta ma face sa mai uit ca ninge in plina primavara :)) apropo primul costum de baie este tare frumusel 😀

 3. Primul costum roșu mi se pare atât de frumos! Îmi place cum se leagă. Iar culoarea lui este superbă pentru vară! Să vină căldura!! O să cercetez și eu costumele de baie Zaful.

 4. Zapada de afara ma face sa nu ma gandesc deloc la costume de baie, chiar daca ar fi momentul ideal, daca vreau sa primesc coletul pana in mai. Al doilea model e superb

 5. Din toate articolele vestimentare posibile, costumele de baie se afla pe ultimul loc când vine vorba de cumpărat sau căutat. Am 3 costume de baie și ale a sunt extrem de simple negre, doua mai mult pentru bazin și unul din doua piese. Asta este tot!

 6. Toate costumele prezentate sunt dragalase, dar cand ma uit la ce minus treijde grade e afara :)))) ma consolez doar cu pozele 😉

 7. Ultimul imi place la nebunie.
  În ultima perioadă am văzut că pe toată lumea a fost lovită de febra Zaful. Oare eu cat mai rezist?:))

 8. WOW! Abia astept sa vina vara!
  Imi place sa meg la mare si e normal sa am mai multe costume de baie! Am trecut si eu pe lista costumul grena, ultimul din lista ta. E modelul meu preferat- nu ca as avea burta! 😛

 9. Uiuiuiiii! Si eu sunt cu ochii dupa costume de baie!
  Imi plae sa le schimb de la un an la altul. Am facut o fixatie, sa nu apar in poze cu costumele de baie de anul trecut. Deh.. Ce sa ii faci… Fiecare om cu nebunia lui! :))))

 10. Ce frumoase sunt <3 O sa ma uit si eu pe site in detaliu sa imi aleg un costum sau doua, desi la cat sunt de frumoase, cred ca or sa fie mai multe.

 11. Ce modele frumoase! Am mai găsit cateva modele interesante pe Zațul și vreau să îmi achiziționez și eu unul- doua

 12. Ce modele frumoase! Am mai găsit cateva modele interesante pe Zaful și vreau să îmi achiziționez și eu unul- doua.
  PS. Scuze de greșeala din primul comentariu.

 13. Mama, mama, ce-i acolo. Neapărat în următoarea comanda o sa adaug și un costum de baie, într-o singura piesa, am văzut pe site câte superbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.