Promovarea unui hotel cu ajutorul pozelor și posibilități de angajare la Photohotel

O poză poate fi mult mai expresivă decât 100 de cuvinte. Multe firme merg pe ideea de promovare prin imagini pentru că acestea sunt mult mai concludente decât o descriere standard. Promovarea prin fotografie este una dintre cele mai eficiente metode de promovare. Photohotel se ocupă cu genul acesta de promovare și se pare că se dezvoltă de la an la an. În prezent se laudă cu peste 200 de angajați și 7 ani și dacă vreți pareri despre compania Photohotel.

Photohotel și dezvoltarea continuă

Pasiunea pentru fotografie și plăcerea călătoriei în diverse țări poate aduce Photohotel în topul preferințelor tale. Acesta este jobul perfect pentru persoanele dornice de călătorii și experiențe unice. Tot ce trebuie să faci este să pui în valoare hotelul și metodele de relaxare care-l înconjoară. Fiecare hotel beneficiează de tehnologie de ultimă generație care te ajută să scoți în evidență cele mai spectaculoase cadre.

În prezent Photohotel care câteva destinații precum:

  • Grecia: Insula Creta, Rodos, Corfu, Atena
  • Spania: Andaluzia, Mallorca, Menorca
  • Insulele Canare: Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria
  • Lanțuri hoteliere și tur operatori care ne-au acordat încredere : Marmara TUI Franța, Magic Life, Sentido Hotels, Aquis Hotels, Ibersol, Roc Hotels, Playa Hotel, Hoteles Globales.

Remunerația este pe măsura rezultatelor

Motivația financiară este un alt aspect deloc de neglijat. Există un salariu de început de 700 – 800 euro. Acești bani sunt efectiv de buzunar pentru că masa și cazarea sunt asigurate la hotel. În funcție de realizări acest salariu poate crește în funcție de vânzările aduse și de implicare.

Pentru persoanele tinere care n-au foarte multe obligații, un astfel de job poate fi absolut perfect. Nu o consider o muncă stresantă și singurul stres ar putea fi atingerea targetului obligatoriu sau chiar depășirea acestuia. La început poate părea ușor stresantă această metodă de impulsionare a depășirii limitelor, dar ulterior poate fi considerată o motivație.

Școala Photohotel îți deschide noi orizonturi

Înainte de a începe efectiv să lucrezi în acest domeniu, urmezi cursuri de perfecționare și de îndrumare. Sunt câteva trucuri pe care le poți afla cu această ocazie și te poți perfecționa. Având în vedere că sunt multe poze tip portret care se realizează pe parcursul acestui job, se perfecționează această latură.

Ce părere aveți de un astfel de job? V-ar plăcea?

You may also like

18 comentarii

  1. Mi-ar placea sa lucrez in acest domeniu .este un job si de viitor pt ca suntem in continua evolutie mereu

  2. Chiar vazusem si eu un anunt zilele trecute si mi-a atras atentia. Suna chiar interesant acest job. Mi-am placea tare! Dar ce nu am inteles eu, pe ce perioada este? Cat stai plecat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.