Duminica în familie (OOTD)

Astăzi, în Galați, vremea se prezenta tare posomorâtă. Stropii mici te îndemnau să nu scoți nasul afară din casă. Părea acel gen de zi în care lenevești în pat până la prânz, mănânci ceva și revii în pat. Am încercat să mă mobilizez rapid și să fiu gata la ora stabilită.

Bluză – link

Întâlnirea a fost la Blue Aqua. Un restaurant cu specific pescăresc. Mâncarea este foarte bună și eu îmi iau de fiecare dată ciorbă cu perișoare de pește și pui de baltă cu mămăligă și usturoi. Vin rar aici și de fiecare dată îmi iau aceleași chestii. Este singurul loc în oraș unde am mâncat aceste feluri de mâncare. Și la capitolul desert stau bine. Vă recomand tortul cu smochine …. este cel mai bun dulce ever. Astăzi lipsea din meniu și m-am reorientat către negresă cu înghețată de fructul pasiunii. Negresa caldă face ca înghețata să se topească ușor și gustul este senzațional. O recomand cu drag.

M-am bucurat că a stat cumințică Criss. S-a jucat frumos la masă și în jurul mesei și un pic și cu verișorul ei. Nu am avut foarte mult timp de poze, dar am reușit să surprind câteva din bunătățile cu care m-am delectat.

Am purtat o bluză nouă pe care o iubesc. La prima vedere aș putea să spun că este o bluză neagră. De fapt este o bluză neagră și cu câteva dungi în relief din material. Un model tare interesant și am fost impresionată de acest model pentru că are mânecile bufante și treisferturi. Încă o dată m-am convins că hainele de pe Zaful sunt cu adevărat spectaculoase. Recomand cu drag acest site. Eu nu am găsit un site mai bun ca el. Cred că SheIn se ridica cam la același nivel, doar că ei nu mai luvrează în România.

Cum a fost duminica voastră?

You may also like

16 comentarii

  1. Bluza este foarte frumoasa. Negreasa foarte des dar nu m-am gandit niciodata sa o servesc impreuna cu inghetata.

  2. Cea mai frumoasă zi din săptămâna este Duminica , deoarece în acestă zi petrecem în familie . Esti „Te best” Rokolla.♡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.