Comanda mea Zaful pentru mici și pentru mari

Zaful este site-ul meu preferat și asta nu este un secret pentru nimeni. Comand de pe site diverse lucruri și de marea majoritate am fost foarte încântată. Îmi place să aud prietene care mă întreabă de unde mi-am luat nu-ș ce bluză sau rochie și eu să le zic site-ul meu preferat. Sunt mai mult decât încântată de modelele pe care le găsesc pe site și de multe ori îmi este greu și mie să aleg.

Mi-ar fi plăcut să pot cumpăra de aici și haine pentru copii. Mi-ar fi plăcut s-o îmbrac și pe cea mică de aici. Din păcate ei nu au o categorie pentru copii. Pe site mai sunt și haine bărbătești. I-am luat și soțului ceva și mă chinui să-l prind la poze. Poate am ceva mai mult succes în perioada următoare.

Pulover muștar de pe Zaful

Pe site era sub denumirea de mini sweater dress. Eram convinsă că nu-l voi purta ca o rochie lungă, ci mai degrabă ca un pulover mai lung cu colanți. Întâmplarea a făcut ca în această zi să am o perechi de colanți de piele vătuiți. Sunt adorabili și i-aș purta zilnic. Poate că ar fi trebuit să port niște cizmulițe mai finuțe, dar de când mi-am luat acești bocanci, nu mă mai dezlipesc de ei.

Pulover – link

Sunt la mare modă aceste pulovere deșirate în partea de jos. Am mai văzut și la fete, dar și în magazine. Sunt de efect și mi se pare că se așează frumos. Puloverul meu este unul asimetric. În partea din sparte este mai lung și nu mă deranjează cu nimic acest aspect pentru că eu oricum am o geacă neagră lungă care acoperă și partea din spate. Puloverul este unul one size si chiar ar fi merg un picuț mai strâmtuț. Pare ușor lărguț pe corp.

Materialul este unul subțire. În partea de sus este un pulover normal, doar că în partea de jos este ușor diferit. Pe site sunt multe culori ale acestui pulover. Culoarea asta nu mai este disponibilă, dar mai sunt multe alte culori din care vă puteți alege.

Hanorac gri pentru bărbați

La hainele de bărbați nu am mare succes. Soțul meu poartă în mod normal XXL și abia acum am reușit să-i iau o geacă 6XL. O s-o vedeți zilele astea. Problema este că nu la toate produsele au numere mari, el este pretențios și mai bine nu insist. Am vrut totuși să-i iau ceva nepotului meu care are 14 ani. Am zis că se încadrează la cea mai mică mărime la bărbați și conform dimensiunilor părea ca totul să fie de un real succes.

Hanorac Zaful – link

Hanoracul este ușor asimetric în partea din față. Are un colț care se termină puțin mai jos. În partea din față vine parte peste parte și se încheie cu un fermoar. Interiorul este pufos și călduros. Mi-a părut tare rău că nu-i venea. Îi era măricel. Modelul și-l alese el și știa în mare cam cum trebuie să se așeze. El a fost încântat de bluză și nu și-a mai scos-o până a plecat. Cu siguranță nu o va putea purta acum.

You may also like

18 comentarii

  1. Și mie îmi plac produsele de pe Zaful, astăzi am dat prima comanda. E foarte drăguț puloverul, am văzut ca este foarte purtata aceasta culoare, și în plus, ție îți vine foarte bine.

  2. Nu te mai necaji ca acusi creste si il poarta. Mai bine ca e mare. Decat fi fost mic, nu? Si mie imi place sa le cumpar altora haine, dar e cu greu cu marimile astea chiar si cand cumperi dintr-un magazin fizic.

  3. Un model interesant, insa tare sunt curioasa cum va arata dupa ce este spalat.Oare nu se desira partea din lateral?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.