Cum poţi ieşi din impas în situații de criză. Iată 4 soluții

Scăderea salariului, șomajul sau nevoile financiare pe care le putem avea ne împing în situații limită din care pare greu de ieșit. Să înfruntăm problemele este un prim pas spre a le rezolva. Este important să căutăm soluții pentru remedierea problemelor. Ne stau la dispoziție mai multe soluții pentru remedierea situațiilor problematice. Iată 4 soluții care ne ajută să remediem problemele cu care ne confruntăm.

Cumpărături în rate

Sunt momente în care îți dorești să faci mici schimbări în casă. Poate îți dorești să înlocuiești vechiul mobilier, să îți redecorezi casa sau să investești în aparatură nouă. Când decideți să aduceți o noutate casei sau poate îți dorești un telefon nou și nu aveți la dispoziție suma necesară pentru a vă îndeplini visul puteți opta pentru cumpărături în rate. Puteți proceda la plata ratelor direct din contul dumneavoastră sau puteți folosi un card de cumpărături în rate ale căror dobânzi pot fi zero.

Optează pentru un credit

Pentru anumite acțiuni avem nevoie de banu în mână pentru a întreprinde. Spre exemplu, problemele de sănătate ne trimit un spital unde avem nevoie de bani pentru a realiza analizele necesare și pentru plata medicamentației, un accident de mașină duce la avarierea mașinii care necesită reparații, etc. Anumite asigurări nu pot acoperi pagubele, iar mașina este un bun util care trebuie reparat în cel mai scurt timp. Pentru astfel de probleme puteți recurge la  credite fara gaj.
Un astfel se credit se poate obține rapid fără a pune probleme în privința lui. Această soluție este o soluție simplă și accesibilă pentru a obține banii într-un timp relativ scurt. Primul și cel mai important avantaj al unui credit fără gaj este că nu pune condiția de punere a unui gaj de proprietate. Nu deținem cu toții  proprietăți și astfel la un credit care solicită acest lucru nu putem aplica. Când aplicăm pentru un astfel de credit nu ne sunt solicitate acte de la muncă și nici sursa de venit. Pentru că aplicăm la un credit fără gaj în situații limită în care avem nevoie de un răspuns în cel mai scurt timp, un alt avantaj al acestui tip de credit este promptitudinea ratei de răspuns. Buletinul de identitate este actul cu care trebuie să ne prezentăm în situatia în care aplicăm pentru un astfel de credit.

Să ai economii

Românul este cunoscut ca fiind strângător. Când ai posibilitatea de a pune un ban deoparte, nu ezita. Fă economii!
Nu se știe niciodată când ți se ivește oportunitatea de a intra într-o afacere. Afacerea de tip franciză a pătruns bine pe piața bussinesului din țara noastră din ultimii ani. Astfel, dacă ai un ban economisit și îți dorești să intri într-o afacere de tip franciză, folosește banii pentru a te extinde. Economiile tale te pot ajuta să intri într-o afacere înfloritoare.

Să nu faci cheltuieli inutile

Dacă ai un obiectiv propus și îți dorești să îți îndeplinești un vis, să pleci într-o vacanță sau să îți cumperi o mașină nouă, nu mai face cumpărături inutile. Evită să cumperi produse care nu îți sunt de folos. Cumpără doar strictul necesar și în felul ăsta poți economisi.

 Cum ieși din impas atunci când banii nu îți sunt suficienți pentru cele necesare?

 

 

 

You may also like

15 comentarii

  1. cred ca in luna ianuarie multi vor apela la credite pentru a face fata cheltuielilor pentru ca la noi, romanii, de Craciun se arunca la greu cu banii. Ne place sa cumparam tot felul de chestii scumpe fara sa ne gandim la ziua de maine.

  2. De obicei apelez la familie pentru un împrumut dar e bine ca exista și aceasta posibilitate de creditare.

  3. Toate solutiile pe care le ai mentionat le iau in calcul atunci cand sunt intr-o situatie critica. Credite, rate, prieteni, economii, orice ma poate ajuta sa rezolv problema mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.