O nouă comandă pe Dresslily cu ocazia reducerilor de 11.11

Știu că toată lumea este nedumerită în ceea ce privesc reducerile de 11.11. Keep calm … fusul orar se vede și ei încep reducerile ceva mai târziu ca noi. Bănuiesc că ele vor porni după ora 10.00 din ce-am văzut eu. Oricum nu cred că vor fi doar câteva modele și că v-om apuca cu toții. Evident că reducerile substanțiale se vor termina primele. Sper totuși să apuc să-mi iau și eu câte ceva și să nu rămân cu buza umflată. Măcar să iau măsuri la cât v-am înnebunit și pe voi cu aceste reduceri.

Intenționez să dau o comandă și pe Dresslily din diverse motive. Aici găsesc mai multe gadgeturi și soțul meu vrea un smart watch și eu îmi doresc să încerc o perucă. Dacă-mi stă bine sau nu, vedem. Îmi doresc să încerc și sunt curioasă dacă mă va avantaja altă coafură și o altă culoare de păr. Sunt foarte multe modele din care-mi pot alege și să mă pun pe scotocit. Să vă arăt ce-am găsit.

Geacă – link

O geacă lungă este potrivită pentru iarnă. Mă gândesc la frig, zăpadă și vreme total neprietenoasă. Poate că dacă n-ar fi avut aceste imprimeuri, n-aș fi fost atrasă. Îmi place și pentru că are glugă și pentru că eu nu prea port fes, folosesc gluga pentru a mă proteja. Sunt convinsă că este exact așa cum trebuie.

Perucă – link

Niciodată nu am avut o perucă și sper să port peruci doar de plăcere. Îmi place mult părul drept și niciodată n-am avut breton. N-am avut pentru că este greu de întreținut și pentru că părul meu ușor ondulat cred că ar fi stat exact cum ar fi vrut el pe frunte. Nu mai zic cum ar fi reacționat dacă ar fi fost întins și ar fi prins puțină umezeală …. În concluzie, cred că ar fi perfect să-mi satisfac aceste mofturi și dacă port această perucă pentru 3-4 ori, este absolut perfect.

Pijamale pentru toată familia – link

Pijamalele pentru toată familia cu tematică de Crăciun este tot ce mi-aș putea dori. Soțul nu este chiar așa copilăros ca mine, dar îmi pot lua eu cu Criss. Ar fi foarte funny să ne îmbrăcăm amândouă la fel. De fiecare dată când mi-am comandat haine mamă fiică s-a întâmplat câte o problemă cu comanda și s-a anulat. Sper ca de această dată să nu am norocul ăsta și pe Dresslily.

Ce vreți să vă luați de 11.11? Credeți că vor fi reduceri? Vânați anumite site-uri?

You may also like

17 comentarii

  1. Pijamale super faine pentru acest sezon și geaca e tare faină, sper și călduroasă, iar referitor la păr subscriu !

  2. chiar iti cumperi peruca? Esti curajoasa. Eu nu as indrazni sa ma afisez cu ea ca am niste vecini care se uita ca la masini straine la cea mai mica schimbare. Daca m-ar vedea cu peruca, cine stie ce vorbe mi-as auzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.