Perucă din păr sintetic de la Rechoo

Perucile au fost considerate potrivite pentru persoanele bolnave până acum ceva timp. Mentalitățile se mai schimbă și lumea nu mai este chiar așa îngustă în gândire, așa că acum sunt acceptate mult mai ușor schimbările mai puțin obișnuite. Te uiți puțin ciudat la o persoană care are părul roz, dar nici nu te deranjează acest aspect sau să te facă să ai un sentiment de repulsie.Eu chiar mi-aș dori să fac schimbări de acest gen și mi-aș dori să încerc peruci colorate sau cu diverse culori pentru a vedea cât de potrivite sunt fizionomiei mele.

Blondul nu este pentru toată lumea și cu toate astea am îndrăznit să trec de la roșcat la blond dintr-o joacă. Nu regret nici o clipă această schimbare și dacă mă uit pe pozele mele de când eram roșcată, realizez că schimbare este de bun augur. Dacă în acea perioadă avea posibilitatea să-mi iau o perucă și să încerc această culoare, cu siguranță aș fi făcut-o. Acum sunt mult mai reticentă la schimbări și nu mă mai arunc cu capul înainte.

Îmi plac și șuvițele colorate sau chiar să mă vopsesc într-o culoare mai puțin obișnuită. Ca să evit schimbările de acest gen ar fi perfect să-mi iau o perucă sintetică de pe Rechoo din categoria Rechoo synthetic wigs și să-mi fac damblaua. În felul ăsta nu-mi stric părul pe nebuniile mele și-mi fac și micile plăceri în acest sens.

Perucă cu par mediu

Eu am un păr mediu ușor ondulat. Mai exact, nu este nici ondulat, nici întins. Dacă vrei să stea într-un fel anume trebuie să folosești câteva ajutoare. Cred că nu sunt singura persoană care am astfel de probleme. Din acest motiv, am început să iubesc părul perfect întins sau părul care are niște bucle perfect definite. Am căutat în secțiunea short synthetic wigs și am găsit modelul de mai sus care chiar mi-a plăcut.

Brunetă n-am fost niciodată și asta ar fi chiar o provocare pentru mine să pot încerca și alte culori pe care eu cu siguranță nu mi le-aș face în mod normal. Faptul ca are acel degrade verzui spre vârfuri o face și mai interesantă și ar fi o adevărată provocare pentru mine s-o port. Nu m-am gândit niciodată ce sentiment ai atunci când porți o astfel de perucă și mă gândesc că ea ține și de cald. Se pare că sunt plină de idei astăzi.

Dacă vreţi să vedeţi sau să vă documentaţi mai bine despre perucile celor de la Rechoo, vă îndrum către reţelele lor de socializare unde vedeţi exact diverse modele. Îi găsiţi pe facebook, youtube, instagram sau chiar pe blogul lor oficial.

Ce părere aveți despre peruci? Aveți vreo perucă?

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.