Un pulover nou îți face toamna mai frumoasă

Toamna este anotimpul preferat a multor persoane pentru că vine cu temperaturi mai blânde și pentru culorile spectaculoase care pot fi regăsite în natură. O dată cu schimbarea anotimpurilor este bine să ne înnoim cu câte ceva pentru a ne mai îmbunătăți garderoba cu câte un produs și pentru că o dată cu pregătirea hainelor puțin mai groase realizăm că unele haine din sezonul trecut s-au mai deteriorat.

Pentru că îmi plac puloverele mai deocheate și pe lângă faptul că îmi doresc să aibă ceva special vreau să îmi aleg și câteva de tip rochie, am intrat în categoria sweater dresses online și mi-am selectat câteva produse care mi-au atras atenția. Ulterior urmează ca din toate să-mi aleg doar 2-3 produse. Dacă zilele trecute vă povesteam de câteva site-uri asiatice, astăzi vă povestesc despre Dresslily. Nu sunt la prima comandă pe acest site și îmi plac mult produsele lor.

Pulover – link

Puloverul de tip rochie, precum cel de mai sus, poate fi purtat cu colanți și cu o pereche de cizmulițe sau botine. Sunt foarte ușor de purtat și de asortat. Ce-i drept îmi plac mult și încălțările domnișoarei care sunt destul de fistichii.

Rochie – link

Cu acest tip de rochii poţi crea diverse outfituri şi poţi avea un ţinuta ideală pentru birou sau o ţinută uşor rebelă. Totul ţine de atitudine şi de felul în care o accesorizezi. Aproape că m-am îndrăgostit de aceste piese vestimentare și îmi plac atât de mult modele că nici nu știu asupra căreia să mă opresc.

Rochie neagră – link

A fost o vreme când era aproape nedespărțită de culoarea neagră. Pe principiul că negru se asortează cu orice și subțiază, preferam să folosesc foarte multe piese vestimentare. În amintirea vremurilor de mult apuse, îmi place să mai port câte ceva î această culoare. Rochia de tip pulover de mai sus este perfectă pentru zilele ușor răcoroase de toamnă.

Ce părere aveți de rochiile de tip pulover?

You may also like

20 de comentarii

  1. Am făcut zilele trecute ordine prin dressing și m-am uitat cu drag la hainele de toamnă-iarnă, însă stau bine deocamdată acolo. Încă ne bucurăm de vară!
    Îmi plac rochiile pulovar, mi se par practice, comode si chiar sexy.

  2. Ador rochitele tip pulover si sunt perfecte pentru acest sezon! Imi plac si cele mulate, insa de multe ori se ridica atunci cand merg 🙁 Observ ca pe acest site au preturi foarte tentante 🙂

  3. Mie nu mi se potrivesc rochitele tricotate, chiar daca sunt la moda, nu le pot purta! Arat ca-ntr-un sac in ele! Dar imi place sa le privesc si mi-e ciuda ca sunt pe plus! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.