Urmează să te căsătorești? Iată cum trebuie să te îmbraci dacă vei fi MIRE!

Când merg la o nuntă, toți oamenii sunt extrem de interesați de ceea ce poartă mireasa, însă, nici mirele nu trebuie să fie neglijat, pentru că și ținutele sale sunt la fel de importante. Astfel, dacă urmează să te căsătorești și îți dorești să ai outfit-uri deosebite, pentru că este una dintre cele mai însemnate zile din viața ta, poți citi, în cele ce urmează, câteva sugestii cu privire la ce haine ar trebui să alegi, ca să fii admirat în momentul când vei spune „DA!”

  • Cununia civilă

Chiar dacă se va desfășura în condiții mai restrânse, ținuta de la cununia civilă este esențială, având în vedere cadrul formal în care te vei afla, dar și faptul că vei face pasul cel mare. Astfel, poți găsi sacouri de barbati casual pe www.bman.ro, dacă vrei să ai un outfit elegant și, în același timp, relaxat. De ce este necesar să nu fii îmbrăcat mult prea pompos cu ocazia cununiei civile? Deoarece cununia religioasă și petrecerea sunt momentele cheie și trebuie să păstrezi hainele mai importante pentru atunci. Un sacou de pe BMAN împreună cu alte articole vestimentare care ți se par adecvate pot să alcătuiască o ținută perfectă!

  • Cununia religioasă

Ținuta pe care o vei îmbrăca la cununia religioasă este cea pe care o vei purta și seara, la petrecere, așa că trebuie să te asiguri că este una pe măsură. Dacă nu ai inspirație, poți să găsești tot pe https://www.bman.ro/ o gamă largă de costume, cu un design senzațional, alcătuite din trei piese și anume pantaloni, sacou și vestă. De asemenea, îți poți achiziționa și o pereche de pantofi din piele și o cămașă, într-o culoare care să se potrivească cu cromatica întregului costum. Vei arăta ca un adevărat cavaler alături de partenera ta și vă veți uni destinele arătând deosebit.

  • Petrecerea de după nuntă

Dacă distracția de la petrecerea nunții nu va fi de ajuns și vă veți hotărâ să dați un after-party, este important să știi cum să te îmbraci. Indiferent de locul unde se va desfășura, noul tău statut îți impune anumite standarde, de care trebuie sa ții cont. Astfel, poți purta o cămașă lejeră cu o pereche de pantaloni casual sau clasici și mocasini. De asemenea, dacă vrei să fii mai relaxat, ai alternativa de a înlocui mocasinii cu tenișii. Totuși, trebuie să încerci să dai dovadă de maturitate, chiar și în ceea ce privește stilul tău vestimentar, pentru că ai trecut la o nouă etapă din viața ta.

Marchează cea mai frumoasă zi din viața voastră cu o ținută specială! Vei avea momente de neuitat și te vei distra cât pentru o viață întreagă, așa că merită să investești în haine de calitate.

You may also like

15 comentarii

  1. pentru cununia civila si eu as recomanda tinute ceva mai lejere, bazate pe sacouri casual. In general asta e un eveniment la care vrei sa petreci cu prietenii si nu se tine intotdeauna la un restaurant.

  2. frumoase costumatii si parca frumusei si cei ce prezinta asa ceva,pentru cine are nevoie este bine de studiat,apreciat si cumparat!

  3. La ultima nunta la care am fost, in calitate de nuntasi sotul meu s-a imbracat comple t de la Bman , foarte faine produsele, si oamenii care se ocupa de site. Desi am o mica obiectie, am luat o camasa de 180 de lei si se sifoneaza ca una de 50 lei… dar e oknu e chiar o tragedie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.