Totul prinde contur în jur cu Edifica.ro

Indiferent de anotimpul în care ne aflăm, ne dorim sa evadăm din casă, să ne eliberăm. Avantajul de a locui la curte vă oferă privilegiul de a vă bucura de aer proaspăt, de verdeața din curte și de relaxare. Grădina este acel colț esențial pentru petrecerea timpului liber. Există foarte multe modalități de amenajare interioară și exterioară, din casă sau din gradină. Este puțin cam dificil să puteți obține un spațiu de relaxare amenajat în cel mai plăcut mod.

Angajarea unei echipe de profesioniști în domeniul amenajărilor interioare sau exterioare poate fi costisitoare. Cele mai utile sfaturi vin de la Edifica.ro, un site din mediul online românesc, care oferă articole ce vă pot ghida în luarea deciziilor și amenajarea spațiilor.

Edifica.ro – ghidul casei și grădinii tale

O grădină și o casă sunt frumoase dacă sunt îngrijite. Ele pot fi colț de rai, spațiu de joacă, locul în care îți poți savura cafeaua dimineața, bucurându-te de un mediu plăcut, de atingerea soarelui, mireasma florilor și zumzetul păsărilor. O grădină presupune îngrijirea plantelor decorative, reînnoirea și întreținerea mobilierului de exterior.
Edifica.ro oferă cele mai bune sfaturi despre aceste aspecte. Articolele prezentate pe site sunt de actualitate și vă oferă idei ingenioase. Paginile virtuale ale site-ului, cum ar facebook, vă oferă imagini cu moduri în care puteți să vă creați cel mai plăcut ambient pentru casă, curte și grădină. Site-ul vă oferă sfaturi privind întreținerea și îngrijirea plantelor, foișoarelor, amenajări interioare sau construcții.

Iată patru moduri prin care interacționează cu cititorii săi.

 • Activități specifice fiecărei perioade a anului
Veți regăsi cele mai bune recomandări privind activitățile pe care le puteți realiza în raport cu sezonul în care vă aflați. Este important să știi cum ai putea intra mai bine în atmosfera fiecărei luni. Să fii îndrumat despre cum să îngrijești plantele și legumele, să știi cum poți menține căldura sau răcoarea în casă, cum să te ocupi de grădinărit.
 • Prezentarea noutăților turistice
Pentru toată lumea contează să fie la curent cu noutățile. Când se construiește un pod sau se îmbunătătește un circuit turistic pe care le evitați, este bine de știut. Recomandările privind cele mai plăcute locuri de vizitat îți oferă încredere și siguranță în alegerile pe care urmează să le faci. Un clasament al locurilor de vizitat te va inspira și îți va ușura munca.
 • Ghidarea cititorilor în amenajare și construcții
Este plăcut să știi că poți contribui cu propriile mâini la amplasarea mobilierului de grădină, la redecorarea casei sau micile construcții din gospodărie. De multe ori nu știm de unde sa începem și cum să procedăm pentru a ne face treaba cât mai corect. O îndrumare este binevenită mai ales că poți reveni asupra ideilor de cate ori dorești.
 • Îngrijirea și întreținerea articolelor pentru casă și grădină
În orice casă sau apartament regăsim măcar o plantă. Aceasta trebuie îngrijită corespunzător. Articolele de casă presupun și ele o atenție deosebită. Este esențial să știm cum putem prelungi durata de viata a articolelor care ne înconjoară.

Edifica.ro este un site care te ghidează în activitățile importante privind casa, grădina, amenajările și petrecerea timpului liber. Atunci când ești în pană de idei și vrei să dai un nou sens locuinței sau grădinii, când te gândești să redecorezi casa, Edifica.ro îți oferă cele mai bune idei .

Tu de unde te inspiri când vrei să mobilezi o cameră sau să înlocuiești mobilierul? Ai auzit de edifica.ro?

You may also like

14 comentarii

 1. Ce-mi place cum este amenajata curticica aia. Dar nu e casuta. Daca asa avea una mica, mica cu 2 camere, hol bucatarie si baie dar sa am curtea aia frumusica si cocheta

 2. imi plac articolele lor practice pentru casa cu sfaturi privind curatenia si organizarea. Nu ca nu mi-ar placea si ideile de amenajari, dar nu sunt dispusa sa investesc prea mult in treaba asta pentru moment.

  1. Sunt momente in care ne inspiram si din diverse alte locuri chiar daca atunci cand vine vorba de spatiul nostru ne punem amprenta personala

 3. Nu am auzit de edifica pana acum.
  Ma inspir din reviste sau din buget :))
  De multe ori mobilam si in functie de buget.

  Anul acesta nu mai am timp sa schimb cine stie ce in gradina, insa abia astept vara viitoare.

 4. Nu am auzit de edifica, dar ma bucur sa descopar acest site. In general, ma orientez dupa fotografii de pe internet, imi caut mereu o sursa de inspiratie. Voi arunca un ochi si pe site-ul propus de tine, mai ales ca vom avea nevoie la casa noastra care se tot dezvolta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.