4 moduri în care ne putem proteja telefonul mobil

Telefonul mobil este indispensabil oricărei persoane. Te ajută să comunici mai ușor și îți oferă toate informațiile de care ai nevoie. Smartphone-ul a devenit atât de util în viața ta încât la fiecare problemă pe care o ai pui mâna pe telefon. De foarte mult timp acesta nu mai este doar un aparat pentru apelurile telefonice. El ține loc de aparat foto, de calculator, agendă și un foarte bun GPS. Pentru că este atât de apreciat, telefonul mobil trebuie protejat cât mai bine pentru a-i prelungi durata de viață. Iată cinci moduri în care îți poți proteja telefonul mobil.

1. Activarea serviciilor de localizare

Majoritatea informațiilor importante și fotografiilor se află în telefonul tău. Ar fi un real disconfort să îți pierzi telefonul. Amintirile prețioase pot fi rătăcite, iar acestea pot fi mai importante decât aparatul în sine. Este foarte ușor să pierzi telefonul sau să îți fie furat. Tocmai de aceea, pentru a reuși să îl recuperezi, trebuie să alegi să activezi serviciile de localizare. Datorită aplicațiilor inteligente pe care le are mobilul tău vei putea să îl localizezi și în acest fel vei reuși să îl recuperezi mult mai ușor. Poți alege să blochezi telefonul cu un cod din setări pentru a nu permite accesul la el.

2. Huse, carcase, folii de protecție

După ce ai securizat telefonul mobil făcând imposibilă folosirea lui, trebuie să îl securizezi și la exterior. Este important să alegi accesorii compatibile pentru tipul de telefon mobil pe care îl ai. Pentru un telefon mobil Huawei p smart vei alege o folie de protecție compatibilă. În momentul în care husa este mai mare sau mai mică, protecția telefonului nu mai este de 100%. Fiecare model de telefon are camerele poziționate diferit, în așa fel încât husa să poată lăsa la vedere camera să acționeze atunci când este cazul.

Ecranul poate fi foarte bine protejat cu ajutorul unor folii de sticlă care preiau din șoc. În cazul unui impact puternic, folia se sparge, dar ecranul telefonului se salvează. Foliile din plastic pot fi utile pentru persoanele cărora li se pare prea groasă folia de sticlă. Aceastea nu au cea mai bună protecție și protejează ecranul de zgârieturi. Fiecare persoană alege modelele accesoriilor în funcție de preferințe, iar pe Arsis.ro vei găsi cele mai noi modele de huse și folii.

3. Optează pentru asigurare

În cazul în care întâmpini anumite probleme cu telefonul tău, dacă ai încheiată o asigurare cu operatorul tău de telefonie mobilă, îți va fi reparat sau chiar înlocuit telefonul. Este foarte bună această asigurare pentru că prețul său lunar de abonament este foarte mic și se merită să optezi pentru ea. Cu atât mai mult cu cât ai un model mai scump de smartphone.

4. Descarcă aplicații sigure

Multe dintre jocurile și aplicațiile pe care ți le dorești să le ai pe telefonul tău mobil pot fi virusate. Acest fapt perturbă buna funcționare a telefonului pe care îl deții. Tocmai de aceea este recomandat să ai un antivirus care să îți protejeze telefonul și să alegi cu grijă aplicațiile pe care le instalezi.

Tu cum îți protejezi telefonul mobil?

You may also like

17 comentarii

  1. Uite ceva ce nu stiam -ca exista asigurare pentru telefon. Are logica si suna bine, mai ales daca zici ca suma pe care trebuie sa o platim lunar nu este foarte mare. Totusi, sper sa nu imi pierd/nenorocesc vreodata telefonul pentru ca am destula grija de el.

  2. Eu am o husa din silicon fata verso, din pacate cu tot cu folie de sticla am spart doua telefone, sper sa nu se mai repete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.