Telefonul mobil este indispensabil oricărei persoane. Te ajută să comunici mai ușor și îți oferă toate informațiile de care ai nevoie. Smartphone-ul a devenit atât de util în viața ta încât la fiecare problemă pe care o ai pui mâna pe telefon. De foarte mult timp acesta nu mai este doar un aparat pentru apelurile telefonice. El ține loc de aparat foto, de calculator, agendă și un foarte bun GPS. Pentru că este atât de apreciat, telefonul mobil trebuie protejat cât mai bine pentru a-i prelungi durata de viață. Iată cinci moduri în care îți poți proteja telefonul mobil.
1. Activarea serviciilor de localizare
Majoritatea informațiilor importante și fotografiilor se află în telefonul tău. Ar fi un real disconfort să îți pierzi telefonul. Amintirile prețioase pot fi rătăcite, iar acestea pot fi mai importante decât aparatul în sine. Este foarte ușor să pierzi telefonul sau să îți fie furat. Tocmai de aceea, pentru a reuși să îl recuperezi, trebuie să alegi să activezi serviciile de localizare. Datorită aplicațiilor inteligente pe care le are mobilul tău vei putea să îl localizezi și în acest fel vei reuși să îl recuperezi mult mai ușor. Poți alege să blochezi telefonul cu un cod din setări pentru a nu permite accesul la el.
2. Huse, carcase, folii de protecție
După ce ai securizat telefonul mobil făcând imposibilă folosirea lui, trebuie să îl securizezi și la exterior. Este important să alegi accesorii compatibile pentru tipul de telefon mobil pe care îl ai. Pentru un telefon mobil Huawei p smart vei alege o folie de protecție compatibilă. În momentul în care husa este mai mare sau mai mică, protecția telefonului nu mai este de 100%. Fiecare model de telefon are camerele poziționate diferit, în așa fel încât husa să poată lăsa la vedere camera să acționeze atunci când este cazul.
Ecranul poate fi foarte bine protejat cu ajutorul unor folii de sticlă care preiau din șoc. În cazul unui impact puternic, folia se sparge, dar ecranul telefonului se salvează. Foliile din plastic pot fi utile pentru persoanele cărora li se pare prea groasă folia de sticlă. Aceastea nu au cea mai bună protecție și protejează ecranul de zgârieturi. Fiecare persoană alege modelele accesoriilor în funcție de preferințe, iar pe Arsis.ro vei găsi cele mai noi modele de huse și folii.
3. Optează pentru asigurare
În cazul în care întâmpini anumite probleme cu telefonul tău, dacă ai încheiată o asigurare cu operatorul tău de telefonie mobilă, îți va fi reparat sau chiar înlocuit telefonul. Este foarte bună această asigurare pentru că prețul său lunar de abonament este foarte mic și se merită să optezi pentru ea. Cu atât mai mult cu cât ai un model mai scump de smartphone.
4. Descarcă aplicații sigure
Multe dintre jocurile și aplicațiile pe care ți le dorești să le ai pe telefonul tău mobil pot fi virusate. Acest fapt perturbă buna funcționare a telefonului pe care îl deții. Tocmai de aceea este recomandat să ai un antivirus care să îți protejeze telefonul și să alegi cu grijă aplicațiile pe care le instalezi.
17 comentarii
Multumim de sfaturi
Fără husa și folie de protecție nici nu folosesc telefonul.
O folie imi trebuie si mie pt Huawei , pe a mea am cam zgariat-o, am nevoie de una noua
Este foarte bine sa avem grija de telefonul personal, astfel ne vom bucura cat mai mult timp de el!
Uite ceva ce nu stiam -ca exista asigurare pentru telefon. Are logica si suna bine, mai ales daca zici ca suma pe care trebuie sa o platim lunar nu este foarte mare. Totusi, sper sa nu imi pierd/nenorocesc vreodata telefonul pentru ca am destula grija de el.
Chiar nu stiam ca exista asigurare pentru telefon!Multumim pentru articol foarte util!
asigurare, antivirus, toate sunt bune de folosit si chiar sunt utile!
Asigurare pentru telefon nu am, dar pe celelalte le respect.
Eu am folie si husa, dar si asigurare chiar si in caz de furt, ma simt mai in siguranta asa.
Carcasa și folie de protecție folosesc și eu, antivirus nu am folosit niciodată, nici nu știam ca exista pentru telefon.
Carcasa, folie si instalare aplicatii sigure plus localizare bifat! Dar uite ca nu am incheiat o asigurare. Nici nu stiam ca se poate :))
Nu stiam ca si telefoanele se pot asigura. Inafara de husa si folie, nu cred ca mai am ceva.
Eu am husa si folie de protectie si vad ca pana acum e ok, am schimbat totusi vreo 4 folii in 2 ani :))
Eu am o husa din silicon fata verso, din pacate cu tot cu folie de sticla am spart doua telefone, sper sa nu se mai repete.
Si eu apelez la aceste metode de protectie. Am cateva huse noi, insa mi-as dori una mai solida.
Pentru a ne bucura mai mult timp de telefon este important sa il protejăm cum trebuie
Toate variantele descrise de tine în articol le folosesc!