Reduceri de până la 50% pe Notino.ro

Iubesc să fac cumpărături de pe Notino pentru simplul fapt că aici îmi găsesc tot ceea ce vreau și pentru că promoțiile sunt la ele acasă. Mereu găsesc oferte tentante de care beneficiez. În ultimul timp mi-am dat frecvent comandă pe site-ul lor. Fie că am ales un parfum, un spray sau chiar cosmetice, s-a dovedit că alegerile făcute au fost excelente. Iată 3 categorii de produse care mă tentează să le achiziționez la reduceri.

Cosmetice pentru protecție solară

Este extrem de important să ne protejăm de soare și eu am înțeles că pielea mea se simte mult mai bine atunci când am grijă de ea. Pentru plajă prefer produsele de tip spray care să nu necesite prea mult efort pentru a intra în piele. De exemplu, spray-ul Bioderma Photoderm Bronz cu SPF 50 mi se pare una dintre cele mai bune alegeri. În plus, acesta poate fi folosit pentru păr, corp și față. Anul trecut am folosit aceeași varianta de Photoderm Bronz doar că era cu SPF 30 și am consumat o sticluță de 200 ml în 10 zile de vacanță la mare.

Parfumuri

Un parfum este binevenit în orice moment. Nu trebuie să ai o ocazie specială pentru a face o achiziție nouă. Consider că poți cumpăra unul atunci când ai o ocazie specială, când ai o dorință mult prea mare și nu mai poți să aștepți până la reduceri sau poți beneficia de diversele reduceri de până la 50% precum sunt cele actuale de pe Notino. Recunosc că mă las dusă de val de multe ori și chiar mi-am cumpărat câteva parfumuri care miros senzațional de bine. În topul preferințelor mele sunt Jean Paul Gaultier Scandal, Armani Si și Gucci Bloom. Nu aveți cum să dați greș cu nici unul dintre acestea

Produse de îngrijirea părului

Cosmeticele joacă un rol extrem de important în viața mea și îmi cumpăr ceea ce am nevoie sau îmi refac stocul pentru un anumit produs doar că nu o fac cu o anumită constanță. Aș putea să spun că mereu cumpăr câte ceva. Fie că este un creion de buze, un rimel sau că încerc un tuș nou. Cred că pentru capitolul ăsta pot face un articol separat. De fapt, părul meu suferă de foarte multă atenție din partea mea. Uneori mă gândesc că folosesc exceiv de multe produse și că îi acord o atenție mult părea mare și poate că ăsta este unul din motivele pentru care am probleme. Adică îmi cade mult, are un aspect tern sau că trebuie să folosesc diverse ustensile de styling ca să-l fac să arate bine.

Norocul meu este că am un păr cu un fir grosuț, rar, dar cu foarte multe volum. Multe persoane susțin că nu ar fi nimic în neregulă cu părul meu doar că eu știu exact care sunt minusurile și încerc să-l mențin cât pot eu de bine. Folosesc obligatoriu mască sau balsam după șamponare pentru că altfel mi se pare că se așează foarte ciudat și că se încurcă rapid, folosesc un produs pentru hidratare și protejarea părului în cazul în care îl usuc cu feonul și obligatoriu un produs de protecție dacă folosesc placa de întins părul. Recent am descoperit și un ser de părde la L’oreal care promite să regenereze părul și să-l facă să pară mai sănătos. Am foarte mare încredere în el și-l folosesc cu conștinciozitate.

Care sunt produsele pe care puneți accent atunci când sunt reduceri?

You may also like

9 comentarii

  1. Eu nu rezist in fata cuvantului reduceri si as cumpara tot, noroc ca am un card cu limita de credit ca altfel as munci pe parfumuri. 🙂

  2. Când sunt reduceri, îmi e tare greu să mă decid, mai ales dacă am multe produse pe care mi le doresc. Dar cum parfumul preferat este aproape terminat, cred că acesta urmează 🙂

  3. am prins si eu o oferta buna cu 50% reducere la toate seturile de cosmetice Nivea si mi-am cumparat cateva care vor fi oferite cadou fanilor lunii de pe pagina mea de Facebook. Notino mereu are promotii interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.