Un Venit suplimentar

M-am angajat acum 3 ani si am inteles ca este foarte bine sa ai propriii tai banuti pe care sa-i administrezi dupa cum crezi tu mai bine. Avand in vedere ca salariul nu era foarte mare am inceput sa ma gandesc la un alt venit suplimentar. Ca orice pustoaica am inceput cu AVON si Oriflame unde nu pot sa ma laud ca am castigat cine stie ce, mai degraba din discountul aferent imi luam alte produse si cea mai mare bucurie era ca aveam tot timpul cosmeticele pe care le doream chiar daca ele nu erau de cea mai buna calitate.

Din ce se mai poate obtine un venit suplimentar ….. Sa stai in sectiile de votare. Primesti ceva bani si pentru munca pe care o prestezi chiar se merita. Pentru asta trebuie sa iti faci o cunostiinta(daca nu ai) care sa aiba un cuvant in partid(nu conteaza care este) si te poate baga si pe tine. Numai ca alegeri nu se fac in fiecare zi!!!!!

Trebuie sa recunosc ca am tot cautat locuri de munca part time sau de acasa pe net si nu am gasit mare lucru. As fi fost dispusa sa muncesc peste orele de program numai sa stiu ca pot castiga ceva in plus. Anul trecut in vara am gasit o editura la care trebuia sa corectez niste texte si ei ma plateau pentru pagina corectata si vreau sa va spun ca a fost foarte profitabil si au fost foarte seriosi, insa acest miracol a tinut jumatate de an pentru ca asta a fost doar un proiect si pentru ei. Eu sper sa mai gaseasca proiecte din astea!!!!

You may also like

2 comentarii

  1. Ca sa faci masaj iti trebuie ceva indemanare … nu poti face dupa ureche!Intr-un cuvant te admir dar eu nu cred ca pot face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.