O dantură frumoasă și sănătoasă face ca zâmbetul să fie cât mai strălucitor

Vizitele la stomatolog nu sunt printre preferatele mele. Nedoritele carii nu fac decât să distrugă un dinte sănătos pe care îl puteți pierde. Implanturile dentare sunt o soluție modernă și eficientă de înlocuire a unui dinte pierdut.

Ce este implantul dentar?

Implanturile dentare pot fi folosite atât în situația unui singur dinte cât și în cazul mai multor dinți. Lucrările de tipul punților dentare sau al protezelor dentare nu sunt tocmai comode. Implanturile dentare sunt o a doua dantură. Acestea sunt ancorate pe dinții naturali și arată și se simt la fel ca aceștia. Prin definiție, implantul dentar este o piesă de titan pur, având forma unui șurub de regulă.
Rolul acesteia este de a crea o rădăcină artificială în osul maxilar, acolo unde dintele natural lipsește. Refacerea danturii pe implanturi oferă avantaje pacientului care optează pentru această metodă pentru refacerea dinților. Nu doar că au un aspect impecabil din punct de vedere estetic, dar nici nu veți simți că sunt implanturi. Aspectul și structura lor imită perfect dinții naturali, iar senzația de artificial nu se va simți.

De ce sa alegi un implant dentar?

Efectele lipsei dinților sunt devastatoare. Masticația are foarte mult de suferit. Din punct de vedere estetic nu este tocmai ok să se vadă lipsa unui dinte. Structura feței are de suferit ca urmare a pierderii dinților. Oasele maxilarelor se resorb, iar structura feței se modifică. Lipsa dinților subțiază buzele și favorizează apariția ridurilor.
Tratamentul cu implanturi dentare este cea mai  eficientă soluție de refacere a danturii. Este ideal să alegi un implant dentar pentru că acesta are o durată de viață relativ mare. Un implant dentar poate rezista foarte bine timp de 25-30 de ani.

Cum mi-am refăcut în mod impecabil structura dentară

În perioada sarcinii dinții mei au avut de suferit, iar eu nu prea am putut interveni asupra lor pentru că anumite tratamente sunt interzise în timpul sarcinii. După ce am născut am ales să îmi refac structura dentară. Am optat pentru o clinică dentară din capitală. Un cabinet bine dotat cu aparatură modernă și tehnologie performantă sunt esențiale pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Aici am aflat despre implanturile dentare despre care nu știam prea multe. Poți afla aici cum ne alegem medicul stomatolog.
Medicul mi-a oferit toate informațiile necesare despre ceea ce înseamnă implantologie. Prețul unui implant dentar este relativ accesibil, ținând cont de faptul că acesta are o durată de viață foarte mare dacă este îngrijit corespunzător. Prețul unui implant dentar este diferit, în funcție de tipul de implant pentru care optați. Mi-am ales medicul stomatolog în funcție de recomandările prietenilor și apropiaților.
În plus, m-am documentat cu privire la clinica dentară la care acesta profesează. Mi-am ales un implant dentar București de bună calitate, care să îmi ofere confort și siguranță. După vizita la medicul stomatolog am fost convinsă că am făcut cea mai bună alegere pentru că clinica dentară aleasă medicii sunt specializați în implantologie. Aparatele moderne și buna comunicare cu medicul au fost un punct forte al deciziei de a opta pentru un implant dentar.

You may also like

4 comentarii

  1. Cica Dumnezeu iti da gratis dinti de 2 ori, o data de lapte, a doua oara definitiv. A treia oara trebuie sa-i cumperi. Eu n-am avut grija de dintii mei. Offf! E un subiect care ma doare.

  2. Implantul dentar e fioros mai mult prin prisma costurilor pentru ca de durut nu doare. Oricum, sunt drumuri de facut si bani multi de chleltuit, deci incerc sa trag cat pot de dintii mei si sa evit cat de mult pot un implant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.