Săpunul lichid Dove cu ¼ cremă hidratantă (review)

În urmă cu o lună, am primit un pachet de la Buzzstore cu 2 săpunuri lichide Dove și o rezervă de săpun lichid, plus un prosopel de față. Mi-a făcut plăcere să pot testa aceste săpunuri lichide, chiar dacă eu le folosesc de ceva timp și îmi face  deosebită plăcere. Două sticluțe de săpun erau destinate unor prietene și mia aveam câteva pliante care trebuiam distribuite. Într-un cuvânt, tot mecanismul este foarte simplu.

sapun-lichid-dove-minCum funcționează sistemul de testare de la Buzzstore

Multe lume se ferește de acest sistem de testare pentru că îl consideră foarte greoi. Din punctul meu de vedere totul este foarte simplu și nu sunt condiții imposibil.

În primul rând trebuie să te înscrii pe site. Intrați aici, completați cu datele personale și după crearea contului aveți un chestionar de completat. Totul este simplu și nimic complicat. Totul se asociază cu adresa de email și cam asta este. În contul vostru vor apărea campaniile care sunt active sau care se lansează și la fiecare campanie în parte scrie detaliile ce țin de campania respectivă. Scrie exact ceea ce trebuie făcut, câte locuri sunt disponibile și ce fel de produse se trimit către testare.

Un alt mare avantaj de care puteți beneficia în cadrul Buzzstore este legat de punctele obținute. La înscriere primiți 50 de puncte, după completarea chestionarului încă 50 de puncte, pentru fiecare prieten înscris 10 puncte și dacă acel prieten este acceptat la rândul lui la vreuna din campaniile Buzzstore, primești 110 puncte, iar pentru fiecare campanie la care participi primești puncte. Toate aceste puncte nu se strâng degeaba pentru că în momentul în care se atinge pragul de 1000 de puncte trebuie să dai un mail către site și aceste puncte se transformă în bonuri valorice de 100 lei. Mai sunt câteva cazuri excepționale în care se strâng acele puncte și totuși nu sunt suficiente, dar cei de la site vă lămuresc și vă explică concret.

produse-dove-minPărerea mea despre săpunul lichid Dove

Produsele Dove se află printre preferatele mele și folosesc tot timpul de produse. Îmi plac șampoanele și balsamurile lor, loțiunile de corp și într-un timp eram fidelă stick-ului lor. Săpunul lichid Dove este unul dintre săpunurile mele preferate și îl folosesc de o perioadă lungă de timp. Nu pot să spun că fac diferența între cel cu nucă de macadamia sau cel simplu. Toate mi se par la fel și le folosesc cu drag.

sapun-crema-min

Săpunul are o culoare albă mată și un miros plăcut, specific produselor Dove. Săpunul lichid Dove are un mare plus față de alte săpunuri existente pe piață, mai exact este vorba despre acea cremă hidratantă care o are în compoziție. Este cunoscut faptul că Dove are în componența săpunurilor o pătrime cremă hidratantă și asta îl face mai special. Acest lucru este pur și simplu dovedit prin folosirea produsului pe termen lung și aspectul mâinilor care sunt foarte hidratate și deloc uscate, în ciuda faptului că nu folosesc cremă de mâini foarte des.

Personal, eu sunt mulțumită de acest produs și îl recomand. Știam că este un produs bun dinainte de a-l primi în campania Buzzstore și cu această ocazie nu face altceva decât să mă determine să vă spun și vouă părerile mele pozitive.

Voi ați încercat săpunul lichid Dove? Ce părere aveți despre produsele Dove?

You may also like

11 comentarii

  1. Nu am testat sapunul lichid de la Dove, dar folosesc crema de maini si o lotiune de corp de la Dove si sunt foarte multumita de ele. Am urmarit postarile fetelor care au testat sapunul lichid Dove si am observat ca toata lumea este foarte multumita de el. Intentionez sa-l achizitionez si eu cat mai curand pentru ca imi doresc maini mai catifelate.

  2. folosesc produsele Dove de cand eram in facultate. Sunt peste 12 ani de atunci si continui sa fiu multumita de ele. Sunt printre putinele branduri care si-au mentinut calitatea, dar si preturile accesibile.

  3. Mie-mi place din start modul de prezentare a casetutei primite de tine. Eu cumpar cate un flacon, dar cred ca mi-as alege o astfel de caseta, care sa contina mai multe arome.

  4. Intotdeauna mi-au placut produsele Dove, le folosesc de ani de zile. sapunul lichid este formidabil, imi place mult pentru ca lasa mainile hidratate, catifelate si moi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.