Outfit diferit, poseta potrivita

Un accesoriu indispensabil din garderoba unei femei este cu siguranță geanta. Sunt convinsă că mulți bărbați ar fi interesați de ceea ce are o femeie în geantă dar totuși prefer să nu divulg chiar eu aceste secrete. Îmi este greu să cred că o femeie are o singură geantă în dresing-ul ei și că măcar are trebui să aibă câteva modele pentru diversele tipuri de întâlniri.

Atunci când vine vorba de genți prefer gențile de piele pentru că oferă un plus de eleganță și încredere în tine. O astfel de geantă poate fi folosită pe o perioadă mai lungă de timp dacă o întrețineți corespunzător. De obicei, atunci când cumpărați o geantă din piele, veți găsi și câteva instrucțiuni în ceea ce privește întreținerea ei. Eu o curăț după fiecare folosire cu un șervețel umed și o dată pe lună sau măcar la două luni să o ștergeți cu o cârpă moale cu puțină cremă hidratată. De preferat să încercați pe interior să ștergeți puțin să vedeți cum reacționează materialul. Eu așa îmi mențin gențile mele de piele și recunosc că acestea arată ca noi.

Tipurile de genți și modul în care se pot asorta

Gențile trebuiesc asortate în funcție de locația în care urmează să ajungi și în funcție de compania pe care o ai. Eu am găsit un magazin online cu genți din piele naturală care are niște modele deosebite.

În primul rând geanta elegantă poate fi folosită la un eveniment special în combinație cu o ținută mai specială. De obicei astfel de genți se asociază foarte bine cu rochiile sau poate fi combinată perfect și cu o salopetă elegantă cu spatele gol. Geanta elegantă poate fi înlocuită și cu un plic. Nu uitați de cromatică, este foarte importantă.

Acum nu mai știi cum ar fi corect să combini lucrurile. Până acum era o regulă ca pantoful să fie aceeași nuanță cu geanta dar lucrurile s-au mai schimbat puțin și totul depinde de fiecare persoană în parte. Sfatul meu este să nu aveți mai mult de 3 culori și că puteți asocia culoarea genții cu una din culorile pe care le mai aveți în ținută.

Un alt tip de geantă este geata casual. Dacă m-ar întreba cineva pe mine a putea să spun că aceasta este cea mai practică. Trebuie să vă alegeți cu atenție și această geantă pentru că dacă vă orientați bine asupra modelului atunci aceasta poate fi folosită și ca geantă office. Unele modele pot fi purtate la mai multe ținute. În felul ăsta puteți face niște economii și veți avea și mai mult loc în dulap.

Geanta office este un must have. Cu toții avem întâlniri de afaceri sau mergem la muncă și ținuta este obligatoriu una decentă și bine pusă la punct. Un astfel de outfit trebuie completat cu o geantă. Nu putem să mergem în fiecare zi cu aceeași geantă pentru că, în primul rând, este cam greu ca o singură poșetă să se asorteze cu toate outfiturile și, în al doilea rând, este nevoie de o schimbare.

Ultima geantă pe care vreau să o menționez este geanta sport. Am văzut că sunt persoane care evită acest gen sau pur și simplu nu folosesc hainele sport pentru că nu sunt pe genul lor. Mie îmi place să mă îmbrac în trening și obligatoriu am și câteva rânduri de genți.

Voi ce tip de genți purtați cel mai des? Care este părerea voastră referitoare la gențile de piele?

You may also like

4 comentarii

  1. eleganta, casual sau de ocazie, geanta din piele naturala este o investitie buna. Este un material rezistent, potrivit cu o gama diversa de materiale textile si spune multe despre gusturile noastre care merg pe varianta calitatii in dretrimentul cantitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.