Fotoliu de masaj versus masajul la salon

Cred că oricine simte din când în când nevoia de a se relaxa. De fapt, cu atât mai mult este necesară odihna atunci când se acumulează stresul și oboseala, cea mai bună variantă în acest sens fiind luarea unor măsuri corespunzătoare. Un lucru sigur e că nu îți vei dori să amâni acest lucru pentru nimic deoarece nu vei face altceva decât să îți pui în pericol sănătatea.

Nimeni nu poate să conteste beneficiile unui masaj de relaxare realizat de un profesionist, însă nici cei care au avut parte de un masaj într-unul dintre cele mai revoluționare modele de fotolii lansate în ultimii ani nu au nimic de reproșat. Fiecare ar trebui să caute o modalitate prin care să beneficieze de cea mai avantajoasă alternativă, din când în când.

fotoliu-masaj-rokol-7912-maro-3-450x450-minDin nefericire, unul dintre motivele pentru care nu se iau în considerare aceste variante este lipsa timpului. Dacă în cazul masajului la salon ai nevoie de programare, trebuie să te deplasezi până la acesta și înapoi, însă atunci când dispui de propriul fotoliu de masaj lucrurile sunt mult mai simple. Nu trebuie decât să își alegi un anumit program și să te relaxezi deplin.

Avantajele aduse de fiecare dintre metodele de relaxare menționate pot fi puse într-o balanță pentru a lua o decizie în favoarea uneia sau a alteia. Te invit să citești în continuare pentru a afla care sunt motivele pentru care fotoliul de masaj, respectiv masajul la salon reprezintă o alegere mai bună pentru tine.

Fotoliu de masaj sau masaj la salon?

Foarte mulți sunt cei care deși iubesc să aibă parte de un masaj relaxant profesional, sunt stânjeniți de faptul că trebuie să se expună în fața maseurului. Indiferent că pur și simplu nu doresc să facă acest lucru sau se simt incomodați din cauza că au cicatrici sau câteva kilograme în plus, aceștia preferă să se lipsească de beneficiile masajului, atât de necesare. Și care este cea mai bună alternativă în acest caz dacă nu un fotoliu de masaj chiar în sufrageria proprie?

De asemenea, există și posibilitatea că cei care evită să aibă parte de un masaj la salon să aibă ca motiv principal neîncrederea în sine. Deși pentru mulți pare banal, chiar există persoane care aleg să nu se bucure de acesta tocmai din motivul prezentat.

Nu mai spun că principala și cea mai mare problemă a celor care chiar și-ar dori să meargă la un salon este timpul. Nu poate oricine să taie din alte priorități pentru a putea ajunge într-un astfel de loc. Ce pot face în schimb? Pentru că varianta de a nu face nimic nu este de fapt … o variantă.

De ce ar trebui să alegi un fotoliu de masaj în locul unui masaj la salon sau în loc să nu faci nimic pentru a te relaxa? Dacă nu știai, la ora actuală piața îți oferă o diversitate de modele de fotolii profesionale ce înglobează tehnologii de vârf. Acestea îți pot oferi experiențe mult mai plăcute și memorabile decât orice masaj realizat într-un salon profesional.

Spre exemplu, fotoliile marca iRest au reușit să aducă în țara noastră reale soluții de relaxare, prin faptul că au fost aduse la perfecțiune de producătorii mereu preocupați să dobândească rezultate tot mai bune.

Un astfel de fotoliu include funcții speciale, ideale pentru a-ți relaxa corespunzător principalele grupe de mușchi ale corpului, lucru necesar pentru o mai bună putere de concentrare la muncă, dar și pentru un somn mai odihnitor. Cel mai convenabil este că nu trebuie să te deplasezi decât până în sufrageria proprie pentru a avea parte de un astfel de masaj.

De acum îți rămâne să cântărești variantele – masaj la salon sau fotoliu de masaj – și să optezi pentru cea mai potrivită pentru tine!

You may also like

13 comentarii

  1. Cine nu si-ar dori un asemena fotoliu acasa? Eu cand merg la pedichiura stau pe un scaun similar de masaj si nici n-as mai pleca de acolo 🙂

  2. Și masaj la salon, si scaun de masaj acasa. In weekend cand nu poti merge la salon sau seara tarziu si simti nevoia de relaxare, scaunul te poate ajuta mult.

  3. Vreau si eu un fotoliu de masaj,sa ma pot bucura de rasfat uneori chiar la mine acasa:)

  4. E o alegere grea, intr-adevar.

    Masajele la salon sunt rare in cazul meu, caci nu prea am timp, insa de fiecare data cand merg la mall folosesc scaunul de masaj.

  5. eu sunt pro fotoliu de masaj pentru ca in el investesti o data si gata. Nu stai pe drum la salon, nu trebuie sa iti faci griji ca trebuie sa te dezbraci in fata unui strain, nu depinzi de programul de la salon si asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.