Povești pentru copii – Osișor(Editura Corint)

Poveștile de copii sunt foarte importante în dezvoltarea celor mici. În felul acesta ei își dezvoltă imaginația și chiar dacă în primă fază ai putea spune că nu pricep mare lucru, nu este așa. Ei înțeleg și fac conexiuni, cât sunt de mici și veți fi surprinse că știu cuvinte pe care le-a auzit la voi din povești sau chiar din conversațiile zilnice.

osisor-editura-corint-minEditura Corint are multe cărți de copii și din toate titlurile și coperțile de pe site eu am ales un schelet. Nu îmi pot imagina ce a fost în capul meu și nici nu m-am gândit la ceva înfricoșător atunci când mi-am ales această carte. Inițial nu am realizat cam cum se va prezenta o poveste cu un schelet. După ce am realizat ce am făcut, m-am gândit că nu-i voi arăta cartea dacă eu consider că aceasta îi va da de bănuit sau dacă are ceva nepotrivit.

corint-osisor-min

Povestea este foarte frumoasă și totul este povestit frumos. Chiar dacă în poveste este prezentată din prisma unei lumi întunecate și a unei vieți luminoase, acestea se întrepătrund frumos. Inițial, fiecare personaj este în lumea lui. Cei doi prieteni se împrietenesc și fiecare este invitat să experimenteze o altă lume Osișor este chemat să se ducă în livadă, să vadă curcubeul și să se plimbe prin diverse locuri.

osisor-carte-copii-minLa final s-au dus și în cealaltă direcție ca să-i arate fetiței cum este. Această lume este descrisă mai mult prin poze și îi este dedicată doar câteva pagini. Totul este expus într-o manieră frumoasă și jucăușă și copilul nu are cum să se gândească la ceva rău din această poveste. Osișor este un prieten grozav și o plimbă pe fetiță pe la bibliotecă și îi arată câteva dintre locurile lui preferate. Au promis că se vor mai întâlni ca să se mai poată juca.

A fost o carte frumoasă și diferită față de ce am mai citit până acum! Găsiți această carte aici.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.