Rochie albastră de catifea

Am făcut o fixație pentru rochiile de catifea. Mi-am comandat foarte multe în urmă cu câteva luni și acum au început să apară. Astăzi vreau să vă arăt una dintre ele și cred eu și ultima. Nu îmi amintesc să-mi mai fi ales vreo rochie de catifea și cu atât mai mult să fie mai plinuță. Acum aștept să-mi ajungă hainele mai primăvăratice.

rochie-gamiss-min

Rochie Gamiss – link

Mi-am ales această rochie de pe Gamiss.com. Pe acest site au modele diferite de haine și parcă sunt ușor altfel. Îmi place ce găsesc pe site-ul lor și totuși am și o nemulțumire legată de transport. Se plătește transport pentru colet și acesta poate ajunge destul de mult. Este un calcul numai de ei știut și plătești în funcție de greutate.

rochie-albastra-gamiss-minMi-am ales mărimea conform tabelului de dimensiuni și aveam impresia că L îmi este mică pentru că la bust avea doar 90 la bust, adică fix cât am și eu. Cu toate astea, nu aveam nevoie să îmi stea fixă pe mine și să pocnească și din acest motiv am zis că am nevoie de o mărime puțin mai mare. Cam ăsta este criteriul după care mă orientez de obicei și nu prea dau greș. În concluzie, am luat XL și puteți vedea în pozele de mai jos cum îmi vine.

rochie-de-catifea-albastra-minVeste bună vine din partea celor de la poșta vamală. Se pare că cei de la poștă vor să-mi facă o bucurie și comenzile plasate pe site-urile de afară să fie aduse de poștăriță la ușă sau dacă sunt prea grele sau voluminoase, să ajungă la oficiul poștal de care aparțin. Asta este o veste bună pentru că poșta vamală este un fel de loterie și chiar dacă m-am obișnuit cu doamnele de acolo, parcă ar fi ok să scap de acel stres și mi-ar fi mai ușor să vină la poșta de care aparțin. Aceasta este relativ aproape de mine și mi-ar fi ușor.

rochie-de-catifea-minReferitor la pozele făcute, nu sunt foarte încântată. Aveam impresia că au ieșit ceva mai bine și că rochia se așează mai bine. Acest lucru nu este reflectat în poze. Poate că de vină este și rochia care este ușor lărguță și are o lungime mai mare decât îmi doresc eu.

You may also like

20 de comentarii

  1. Rochia iti vine minunat si nici nu se putea altfel pentru ca esti foarte frumoasa! Vreau si eu o rochie de catifea si o sa intru pe site sa vad ce au. Cat despre colete, ar fi o veste buna daca e adevarat si vin la posta normala ca la vamala am multe pierdute.

  2. drept sa+ti spun, nu prea am purtat catifea, cred ca am avut odata un sacou si cam atat, nu+mi mai amintesc! iti vine tare bine si albastru este unul din preferatele mele!

  3. fix asta voiam sa zic si eu ca este larguta si putin mai lunga decat sunt rochiile care te avantajeaza pe tine 😀 Sigur se poate modifica si merita pentru ca e o rochie faina pe care o poti purta chiar si la o ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.